Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δυσαρέσκεια Προέδρου με την παραίτηση Κληρίδη-Απαντά με επίσπευση διορισμών

  26/06/2020 13:57
Δυσαρέσκεια Προέδρου με την παραίτηση Κληρίδη-Απαντά με επίσπευση διορισμών

Δυσαρέσκεια Προέδρου με την παραίτηση Κληρίδη-Απαντά με επίσπευση διορισμών

  26/06/2020 13:57

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει για την παραίτηση του Κώστα Κληρίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε. 

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναστασιάδης σημειώνει, ότι έλαβε σήμερα την επιστολή παραίτησης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες στον απερχόμενο Γενικό Εισαγγελέα για τα όσα έχει προσφέρει. 

«Εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου για τις αχρείαστες διαστάσεις που έλαβε το θέμα του χρόνου αφυπηρέτησης του κ. Κληρίδη. Ήταν ξεκάθαρη η θέση μου πως ουδέν, μα ουδέν πρόβλημα εδημιουργείτο από την παραμονή του κ. Κληρίδη μέχρι και την 31η Ιουλίου», σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, σημειώνει ο Πρόεδρος, «εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον κ. Κώστα Κληρίδη για τη στενή συνεργασία που είχαμε και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα, για την επικράτηση του κράτους δικαίου». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα βρόντηξε και έφυγε ο Κληρίδης-«Είναι θέμα αξιοπρέπειας»

Επισπεύδονται οι τελετές διαβεβαίωσης
Μετά την παραίτηση σήμερα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη, η τελετή διορισμού του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, και του νέου Υπουργού Άμυνας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Περαιτέρω, η τελετή διορισμού του νέου Γενικού Εισαγγελέα και του νέου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, θα λάβει χώρα, επίσης τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί.

Εξάλλου, στις 12.30μμ, στις 29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στον χώρο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Άμυνας, στον χώρο του Υπουργείου Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επισπεύδονται οι τελετές διαβεβαίωσης μετά την πυροδότηση της βόμβας από Κληρίδη

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας