Τετάρτη 12 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Όταν ο Κουλίας με… αστυνομική προστασία «έριχνε» τον Κάρογιαν

  26/05/2016 11:03
  Όταν ο  Κουλίας με… αστυνομική προστασία «έριχνε» τον Κάρογιαν

Όταν ο Κουλίας με… αστυνομική προστασία «έριχνε» τον Κάρογιαν

  26/05/2016 11:03
Μπορεί όλα τα μάτια  αυτές τις μέρες να είναι στραμμένα στις διεργασίες για την εκλογή του  προέδρου της Βουλής,  η επικείμενη όμως πρώτη συνεδρία της νέας βουλής θα είναι πολύ απίθανο να ξεπεράσει σε αγωνία και ανατροπή την προηγούμενη, με πρωταγωνιστή τον Ζαχαρία Κουλία.
κ3

Ήταν η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου 2011.  Οι βουλευτικές εκλογές είχαν μόλις τελειώσει και όπως είθισται ξεκίνησαν οι διεργασίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του σώματος.
Οι ισορροπίες λεπτές. Κάθε ψήφος διαδραμάτιζε τον δικό της ρόλο. Βασικοί διεκδικητές τότε οι Μάριος Καρογιάν, και Γιαννάκης Ομήρου.

Για τον  τότε πρό0εδρο  του ΔΗΚΟ τα πράγματα φαίνονται απλά. Είχε εξασφαλίσει την στήριξη του ΑΚΕΛ  και  τα κουκιά.. έβγαιναν.
Έλα όμως που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην συγκεκριμένη περίπτωση άκουγε στο όνομα Ζαχαρίας Κουλίας.
κ1

Οι πληροφορίες για την επικείμενη αποστασία του έφθασαν στο ΔΗΚΟ από την πρώτη στιγμή. Όμως κανείς δεν μπορούσε να τις επιβεβαιώσει. Ο Ζαχαρίας Κουλίας ήταν εξαφανισμένος.   Και παρέμεινε εξαφανισμένος μέχρι και την ημέρα της συνεδρίας στην οποία ας σημειωθεί πήγε με αστυνομική προστασία.

Ακόμη και στο κτίριο της βουλής έμεινε κρυμμένος μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας στην ολομέλεια. Και έγινε η μεγάλη… «αποστασία».
 
Όλο το ΔΗΚΟ σηκώνει χέρι όταν ακούγεται το όνομα του Μάριου Καρογιάν. Όλο πλην του Ζαχαρία Κουλία.  
κ2

Και έτσι τα.. κουκιά δεν βγήκαν με αποτέλεσμα πρόεδρος της Βουλής να εκλεγεί ο Γιαννάκης Ομήρου.
κ8

Για να ακολουθήσει και η ιστορική φωτογραφία του Νικόλα Παπαδόπουλου, του μοναδικού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ να δίνει το χέρι και να κάνει χειραψία με τον Ζαχαρία Κουλία.
κ9
 
Όλοι οι υπόλοιποι τον έβριζαν… 
κ5
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας