Τρίτη 9 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καρφώνει πολιτικά πρόσωπα και κινήματα με αφορμή το κάψιμο της κεραίας της CYTA o ΔΗΣΥ

  12/04/2020 17:23
Καρφώνει πολιτικά πρόσωπα και κινήματα με αφορμή το κάψιμο της κεραίας της CYTA o ΔΗΣΥ

Καρφώνει πολιτικά πρόσωπα και κινήματα με αφορμή το κάψιμο της κεραίας της CYTA o ΔΗΣΥ

  12/04/2020 17:23
Την στάση πολιτικών προσώπων και κινημάτων που επιλέγουν να διασπείρουν τον φόβο και τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες, καταγγέλλει ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το κάψιμο κεραίας κινητής τηλεφωνίας της CYTA. Τονίζει πως πρέπει να λειτουργήσουμε με τον μέγιστο ορθολογισμό και να σταθούμε απέναντι στον λαϊκισμό.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο βανδαλισμός δεν είναι μόνο καταδικαστέο γεγονός γιατί παραβιάζει την περιουσία τόσο του κτιρίου όσο και της κεραίας. Αυτό είναι το προφανές. Είναι καταδικαστέο γιατί η επίθεση αφορά και στο αγαθό της επικοινωνίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκαψαν κεραία 20 χρόνων πιστεύοντας ότι είναι για 5G-Έντονη αντίδραση της CYTA
 
«Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που είμαστε αντιμέτωποι με την πανδημία και είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε και να εργαζόμαστε από το σπίτι, οπότε η ανάγκη για επικοινωνία εξαρτάται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την τεχνολογία, η χθεσινή επίθεση είναι και επίθεση στην παιδεία και στην οικονομία και τελικά στην ποιότητα ζωής όλων μας», σημείωσε ο ΔΗΣΥ.  
 
«Ζούμε δυστυχώς στην εποχή που η διάδοση ψευδών ειδήσεων έχει γίνει για κάποιους τρόπος ζωής. Ανεξάρτητα από τα κίνητρα αυτών που συνειδητά επιλέγουν να διασπείρουν αυτές τις ψευδείς ειδήσεις, ταυτόχρονα διασπείρουν και τον φόβο και τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και πολιτικά πρόσωπα και κινήματα. Όλοι αυτοί, ίσως και χωρίς να το κατανοούν γίνονται και οι υποκινητές αυτών των βανδαλισμών», υπογραμμίζει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διαψεύδουν τις φήμες πως τα μέτρα λήφθηκαν για να μπουν κρυφά κεραίες 5G
 
«Χρειάζεται και σε αυτό το ζήτημα να λειτουργήσουμε με τον μέγιστο ορθολογισμό και να σταθούμε απέναντι στο λαϊκισμό. Η πολιτεία λειτουργώντας συντεταγμένα, ακολουθώντας πάντα τις εισηγήσεις των ειδικών και των εμπειρογνώμων οφείλει να προχωρήσει στα επόμενα βήματα έχοντας ως στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας, διασφαλίζοντας βεβαίως πρώτα την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας