Μοίρασαν ευχαριστίες και σηκώνουν μανίκια Αννίτα και Δίπλαρος

Έτοιμοι να σηκώσουν μανίκια και να αναλάβουν δράση, δηλώνουν οι δύο νέοι αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου και Ευθύμιος Δίπλαρος.
 
Σε δηλώσεις τους μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, οι δύο αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ ευχαρίστησαν τον κόσμο του κόμματος και ανέφεραν πως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη σκληρή δουλειά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Αννίτα Δημητρίου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος νέοι αντιπρόεδροι στον ΔΗΣΥ
 
Η κ. Αννίτα Δημητρίου ευχαρίστησε τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού που την τίμησε σήμερα και την εξέλεξε για Αντιπρόεδρο του κόμματος μαζί με τον Ευθύμιο Δίπλαρο.
 
«Συνεχίζουμε ακόμη πιο μπροστά με στόχο την καλύτερη Κύπρο που θέλουμε να οικοδομήσουμε και με δύναμη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους δυο συνυποψηφίους μου, Ευθύμιο Δίπλαρο και Αντρέα Κυπριανού, για ένα όντως σύντομο αλλά έντιμο προεκλογικό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι τρεις υποψήφιοι αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ ξεδιπλώνουν το όραμά τους στον REPORTER

 
Από πλευράς του, ο Ευθύμιος Δίπλαρος, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για την οργάνωση των εκλογών «που με ζήλο και αν θέλετε πλήρη οργάνωση, ανταποκρίθηκε σε αυτήν την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Δημοκρατικού Συναγερμού».
 
Ευχαρίστησε επίσης και τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου για τη στήριξη, αλλά και τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού και της μεγάλης μας παράταξης που έστειλε μήνυμα ανανέωσης, συλλογικότητας.

«Ένα να ξέρουν. Πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια υπευθυνότητα, γεμάτοι όρεξη και ζωντάνια, να ξεκινήσουμε τη νέα προσπάθεια για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Θέλω επίσης μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ και τους αγαπητούς συναδέλφους. Την Αννίτα Δημητρίου όπως επίσης και τον συνάδελφο Αντρέα Κυπριανού, για τον όμορφο αγώνα τον οποίο κάναμε μαζί. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό να ξέρετε πως κανείς μα κανείς δεν περισσεύει. Από αύριο ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά και όλοι μαζί θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στηρίζοντας τη διακυβέρνηση του τόπου, την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Δίπλα στον Πρόεδρο της παράταξής μας, Αβέρωφ Νεοφύτου. Σηκώνουμε λοιπόν από αύριο όλοι μανίκια και ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάει σε ιδεολογικοπολιτικό συνέδριο για ξεκαθάρισμα θέσεων ο ΔΗΣΥ

Δειτε Επισης

Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Πρόεδρος: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Ανοιχτά και το Σάββατο τα Επαρχιακά Γραφεία για εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Η επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο, οι διαφορές ΚΚΕ-ΑΚΕΛ και η δράση της Κουμμουνιστικής Πρωτοβουλίας
Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας ζητά ο «υπεξ»
Επιδίωξη της Κυβέρνησης είναι η συνολική διευθέτηση του Κυπριακού
Επανεξελέγη Πρόεδρος της APPG για την Κύπρο η Κάρολαϊν Νόουκς
Ίδρυση Γραφείου διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο στηρίζει η ΕΕ