Σάββατο 28 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Η Κυπριακή Οικονομία και το Μοντέλο Ανάπτυξης στο Φόρουμ Οικονομικής Πολιτικής

  14/01/2020 06:37
Η Κυπριακή Οικονομία και το Μοντέλο Ανάπτυξης στο Φόρουμ Οικονομικής Πολιτικής

Η Κυπριακή Οικονομία και το Μοντέλο Ανάπτυξης στο Φόρουμ Οικονομικής Πολιτικής

  14/01/2020 06:37
Το ΑΚΕΛ διοργανώνει το Φόρουμ Οικονομικής Πολιτικής με τίτλο «Κτίζοντας την οικονομία της επόμενης δεκαετίας», στις 14-15 Φεβρουαρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.
 
Στο Φόρουμ θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ το παρών τους θα δώσουν κρατικοί αξιωματούχοι, πολιτικοί, διπλωμάτες, καθώς και ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και οικονομικών φορέων.
 
Η πρώτη θεματική ενότητα του Φόρουμ θα επικεντρωθεί στην κυπριακή οικονομία και το μοντέλο ανάπτυξης της επόμενης δεκαετίας, 2020-2030, ανασκοπώντας τις σημερινές τάσεις και φαινόμενα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι ενώ η συνολική παραγωγή βρίσκεται στο ψηλότερο διαχρονικά σημείο η απουσία ολοκληρωμένης αναπτυξιακής στρατηγικής δημιουργεί ανησυχίες για το μέλλον και διατηρεί τους κινδύνους για τις επιχειρήσεις και τις ανισότητες για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
 
Ομιλητές στη θεματική ενότητα θα είναι ο Κωνσταντίνος Ηροδότου, Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο Τάκης Κληρίδης, Πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και ο Leslie Manison, ανεξάρτητος Οικονομολόγος.
 
Το υπόλοιπο Φόρουμ θα χωριστεί στις εξής θεματικές ενότητες:
  • Φορολογική Πολιτική
  • Πράσινη οικονομία
  • Εργασία - Κοινωνικά δικαιώματα
  • Παγκόσμια Οικονομική Κρίση και Εισοδηματικές Ανισότητες
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ:
https://www.imhbusiness.com/%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82#%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82
 
Διοργανωτής: ΑΚΕΛ, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness, GOLD, Reporter, Συντονιστής: IMH
 
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο +357 22505555 ή μέσω email στο events@imhbusiness.com.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας