Απαντά στη WiSpear o Άντρος-«Είναι αστεία αυτά τα πράγματα»

Αστείες και ανάξιες σχολιασμού, χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού τις αναφορές της εταιρείας WiSpear αναφορικά με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν.
 
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ διερωτήθηκε, απαντώντας στις σημερινές ανακοινώσεις της εταιρείας, αν η Αστυνομία τσακίζεται, για να εξυπηρετήσει τον Άντρο Κυπριανού.
 
«Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Εγώ προκαλώ την εταιρεία να αποκαλύψει τη συνομωσία που στήθηκε από το κράτος σε βάρος τους. Θα χαρώ πολύ να συμβεί αυτό», συνέχισε ο κ. Κυπριανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: «Εντοπίστηκαν 1,137,835 διευθύνσεις και μια λίστα παρακολούθησης»

Επίσης πρόσθεσε πως τα όσα λέγονται από την εταιρεία είναι ανάξια σχολιασμού και εκείνους που προσβάλλουν και υποσκάπτουν, είναι την Αστυνομία και τις Αρχές.
 
«Φαντάζομαι», πρόσθεσε ο Άντρος Κυπριανού, «ότι θα απαντήσουν με συγκεκριμένες ενέργειες». Κληθείς να απαντήσει εάν φοβάται, διερωτήθηκε για ποιο λόγο να το κάνει αφού οι απειλές της εταιρείες είναι κατά των Αρχών.
 
Καταλυτικά, οι ενέργειες της Αστυνομίας επιβεβαιώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και σε ότι μας αφορά δεν θα δεχθούμε να συγκαλυφθεί οτιδήποτε.
 
Εξάλλου, το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «οι πρόσφατες ενέργειες της αστυνομίας στην υπόθεση για το κατασκοπευτικό βαν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν.
 
Το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ούτε να κουκουλωθεί ούτε να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση.
 
Η σημερινή ανακοίνωση της εμπλεκόμενης εταιρείας χαρακτηρίζεται από πολύ θράσος. Τους λέμε ότι δεν μας αγγίζει ούτε θα ασχοληθούμε μαζί τους. Εκείνους που πρωτίστως υποσκάπτει και προσβάλλει είναι τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Αστυνομία. Αυτοί έχουν την ευθύνη να απαντήσουν στους αστείους ισχυρισμούς της».
 
Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, η εταιρεία Wispear, εξέδωσε δύο ανακοινώσεις μετά την συλλήψεις τριών υπαλλήλων της. Στην πρώτη, έστησε στον τοίχο την Αστυνομία και έκανε λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού σε σχέση με τις συλλήψεις για το κατασκοπευτικό βαν.

Ανέφερε επίσης πως οι τρεις υπάλληλοί της συνελήφθησαν για υπογραφή μιας επιταγής, ενώ αναφέρει πως «η Αστυνομία δεν διστάζει να συλλάβει αθώους Κύπριους πολίτες, την περίοδο των Χριστουγέννων, μόνο και μόνο ως μέσο μόχλευσης και επίτευξης ευνοϊκότερης δημοσιότητας από μερίδα των ΜΜΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα πυρά από τη Wispear-Στο στόχαστρο τα wifi του αεροδρομίου Λάρνακας

Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αστυνομία για τις άοκνες προσπάθειές της να κερδίσει την αποδοχή της κοινωνίας, αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ΑΚΕΛ για την επερχόμενη εκλογική τους εκστρατεία.
 
Στην προσπάθειά τους να βρουν μια επίφαση κατηγορίας και να εμφανίσουν κάποιον ύποπτο έχουν οδηγηθεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να επανεκκινηθεί μια φαρσοκωμωδία παραπληροφόρησης, όπως για δεύτερη φορά συμβαίνει αυτής της λεγόμενης έρευνας.
 
Μετά από την ανακοίνωσή τους σχετικά με την επιτυχία τους στη σύλληψη του αποθηκάριου και της υπεύθυνης άλλης εταιρείας της οποίας η μόνη σχέση είναι η υπογραφή μίας επιταγής, έχουν παραβλέψει να ενημερώσουν το κοινό, όπως θα έπραττε οποιαδήποτε υπεύθυνη αρμόδια Αρχή, ότι η σύλληψη δεν αποτελεί απόδειξη, όπως δηλώνει το ΑΚΕΛ, ότι όλοι έχουν δίκιο στις δραστηριότητες της εταιρείας μας. Πέραν από το γεγονός ότι είναι η σύνηθης πρακτική τους, είναι ακόμα μία ένδειξη του ότι η χώρα αυτή λειτουργεί αδιαφορώντας για το κράτος δικαίου και για το πώς πρέπει να διεξάγονται σωστά οι νομικές διαδικασίες, με Αστυνομία που δεν διστάζει να συλλάβει αθώους Κύπριους πολίτες την περίοδο των Χριστουγέννων, μόνο και μόνο ως μέσο μόχλευσης και επίτευξης ευνοϊκότερης δημοσιότητας από μερίδα των ΜΜΕ.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή αυτής της παρωδίας . Ήμασταν σαφείς και ειλικρινείς με όλες τις αρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αστυνομίας, καθώς και με το κοινό σε ό,τι κάνουμε. Έχουμε εμφανιστεί στο Forbes και σε πολυάριθμα Μέσα πριν, αλλά και αφού αυτό το κυνήγι-μαγισσών εις βάρος μας ξεκίνησε, μιλώντας δημόσια για τα προϊόντα μας και για την παρουσία μας στις πιο σημαντικές εκθέσεις στον τομέα. Τον τελευταίο μήνα, έχουμε υπομονετικά δεχθεί τις πολυάριθμες επιθέσεις πολλών ανίκανων να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν το έργο μας πλευρών, οι οποίες χρησιμοποίησαν την εταιρεία μας, τον ιδρυτή μας, τους συναδέλφους μας και άλλους Ισραηλινούς, ως πιόνια σε ένα πολιτικό παιχνίδι που στοχεύει να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον κ.  Άνδρο Κυπριανού.

Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί και δεν αισθανόμαστε άλλο υποχρεωμένοι να τηρούμε τα προσχήματα σε αυτή την πολιτική απάτη. Θα αποκαλύψουμε αυτή τη συνωμοσία βήμα προς βήμα για να λάμψει η αλήθεια».

Νέα πυρά από τη Wispear-Στο στόχαστρο τα wifi του αεροδρομίου Λάρνακας
Στη δεύτερη ανακοίνωση της η εταιρεία Wispear, επανέλαβε πως πρόκειται για κυνήγι μαγισσών και ανέφερε πως η Αστυνομία στο στόχαστρο της έβαλε τις κεραίες wifi του αεροδρομίου Λάρνακας.

Έκανε επίσης λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση, ενώ με ειρωνικό ύφος συνεχάρη την Αστυνομία, «για την επαγρύπνηση και την επίλυση του προβλήματος σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΚΕΛ».
 
Αυτούσια η ανακοίνωση:
"Σε συνέχεια της πρωινής μας ανακοίνωσης σε σχέση με τις ατέρμονες προσπάθειες της Αστυνομίας να βρει ενόχους μεταξύ αθώων υπαλλήλων, φαίνεται ότι στο στόχαστρο βάζει και τις κεραίες wifi.
 
Βάσει της συμφωνίας του αεροδρομίου Hermes Λάρνακας με τρίτη εταιρεία τεχνολογίας, η εταιρεία μας ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο τομέα της παγκοσμίως, παρείχε κεραίες καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν σε πρώτη φάση στις αρχές Ιουλίου, για να δοκιμαστούν ως σημείο παροχής wifi μακρινής εμβέλειας προκειμένου επισκέπτες και τουρίστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται από την Ιαπωνία μέχρι και την Αμερική και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.
 
Έχοντας ήδη τονίσει τη δυσαρέσκεια μας στο γεγονός ότι η φήμη και οι εργασίες μας βάλλονται συνεχώς, φαίνεται ότι το κυνήγι μαγισσών εναντίον της εταιρείας μας συνεχίζεται, σε βαθμό που επίσημοι φορείς παρασύρονται σε ατυχείς δραστηριότητες προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση εναντίον της εταιρείας, ερχόμενοι σε αντίθεση με προηγούμενες επικοινωνίες και συμφωνίες.
 
Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε μάρτυρες του γεγονότος ότι πλέον,  η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση εναντίον μας, τώρα επεκτείνεται για να συμπεριλάβει και να επηρεάσει ακόμη και εταιρείες όπως η Hermes που ουδεμία σχέση έχουν με εμάς και που δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο εκτός από την επιλογή της δικής μας καινοτόμου τεχνολογίας με στόχο της βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τους προς το κοινό. Παράλληλα στοχοποιούν και άτομα τα οποία ουδέποτε είχαν οποιαδήποτε υπηρεσιακή δικαιοδοσία.
 
Οι δύο υπάλληλοι της WiSpear έχουν συλληφθεί επειδή απλά παρέδωσαν για εγκατάσταση ένα σύστημα wifi. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και με τις οικογένειές τους και οι προσπάθειες μας θα επικεντρωθούν στην ελευθερία τους.
 
Τα συγχαρητήριά μας και πάλι στην Αστυνομία για την επαγρύπνηση και την επίλυση του “εγκλήματος” σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΚΕΛ».

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη