Τετάρτη 25 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χ. Πιττοκοπίτης: Μοναδική πυξίδα του ΔΗΚΟ το συμφέρον του τόπου

  10/12/2019 14:08
Χ. Πιττοκοπίτης: Μοναδική πυξίδα του ΔΗΚΟ το συμφέρον του τόπου

Χ. Πιττοκοπίτης: Μοναδική πυξίδα του ΔΗΚΟ το συμφέρον του τόπου

  10/12/2019 14:08

Ως ΔΗΚΟ θα συνεχίσουμε πατριωτικά, σταθερά, αταλάντευτα να στηρίζουμε αυτόν τον τόπο με μόνη πυξίδα μας το συμφέρον του τόπου και του πολίτη, δήλωσε ο Βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Σε ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2020 ο κ. Πιττοκοπίτης είπε ότι «δεν πρέπει να διαφεύγει σε κανένα ότι «όποια κέρδη έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια στην οικονομία, αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο στις θυσίες και στην αντοχή του λαού μας ο οποίος είναι και ο πραγματικός πρωταγωνιστής της όλης προσπάθειας»

Σύμφωνα με τον κ. Πιττοκοπίτη, σημαντικότατη ήταν η συμβολή του ΔΗΚΟ, «το οποίο με τη συνετή, συνεπή και πατριωτική του στάση στήριξε μέτρα προκειμένου να διασωθεί η κυπριακή οικονομία, πληρώνοντας πολλές φορές και πολιτικό κόστος».

Ο Βουλευτής ΔΗΚΟ, σημείωσε, ότι «δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι ναι μεν οι αριθμοί και οι δείκτες ευημερούν, αλλά πολλοί συμπολίτες μας δεινοπαθούν και το κοινωνικό κράτος είναι απών».

Δυστυχώς, είπε ο κ. Πιττοκοπίτης, «κάποιοι αυτή την υπεύθυνη στάση του ΔΗΚΟ τη διαστρεβλώνουν και παραπληροφορούν». Κάποιοι, πρόσθεσε, «έχουν δηλώσει ότι το ΔΗΚΟ υποτάσσεται στην εκάστοτε εκτελεστική εξουσία».  Οι πολίτες, ανέφερε, «δεν ξεχνούν ούτε τη διακυβέρνηση Σπύρου Κυπριανού, ούτε τη διακυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου». Όταν το ΔΗΚΟ ήταν στην εξουσία, είπε, «και η οικονομία ευημερούσε και ο τόπος και οι πολίτες πήγαιναν πολύ καλά και οι θεσμοί λειτουργούσαν άψογα».


Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στην Πάφο το ποσοστό των μαθητών που επιλέγουν την τεχνική εκπαίδευση είναι στο 36,7% αλλά εντούτοις λειτουργεί μόνο μια Τεχνική Σχολή, προσθέτοντας ότι επιβάλλεται η ανέγερση νέας. Ο κ. Πιττοκοπίτης μετέφερε στην εκτελεστική εξουσία τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών του στην Πάφο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επαρχία του αφού, όπως είπε, σημαντικά έργα υποδομής που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες παρέμειναν υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας