Παρασκευή 27 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το αντίο της Κλέλιας από το Προεδρικό και το ευχαριστώ στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

  01/12/2019 17:43
Το αντίο της Κλέλιας από το Προεδρικό και το ευχαριστώ στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Το αντίο της Κλέλιας από το Προεδρικό και το ευχαριστώ στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

  01/12/2019 17:43
Πρώτος και κύριος της στόχος είναι η ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνικών, οι οποίες πρώτες μπορούν και πρέπει να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, έχοντας πολύ καλά υπόψιν πως μόνο μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας, δηλώνει η μέχρι σήμερα Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, σε μια πρώτη της αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διορισμού της ως Επίτροπος Περιβάλλοντος νωρίτερα σήμερα. Η συζήτηση για το περιβάλλον αφορά τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά και όλους μαζί σαν σύνολο, σημειώνει.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Βασιλείου αναφέρει ότι «αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή, μα και μεγαλύτερη ευθύνη ο σημερινός διορισμός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη θέση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος».

Εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, «για την εμπιστοσύνη που δείχνει για τρίτη φορά στο πρόσωπό μου, και υπόσχομαι ότι και αυτή τη φορά θα λειτουργήσω με μόνη μου έγνοια την ωφέλιμη προσφορά προς τον τόπο μας».

«Η συζήτηση για το περιβάλλον αφορά τον καθένα από μας ξεχωριστά και όλους μαζί σαν σύνολο», σημειώνει.

Η κ. Βασιλείου αναφέρει επίσης ότι «πρώτος και κύριος μου στόχος είναι η ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών οι οποίες πρώτες μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος έχοντας πολύ καλά υπόψιν πως μόνο μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Ταυτόχρονα, εύχεται, στο νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο «κάθε επιτυχία, καλή αρχή και καλή δύναμη».

Ευχαριστεί επίσης «όλους τους συνεργάτες στο Προεδρικό και ας μου επιτρέψουν να πω ένα ιδιαίτερο, μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόδρομο Προδρόμου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα ως Υπουργός Παιδείας».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας