Τετάρτη 25 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Π. Σεντώνας: Τιμητικός ο διορισμός μου από τον ΠτΔ

  01/12/2019 15:17
Π. Σεντώνας: Τιμητικός ο διορισμός μου από τον ΠτΔ

Π. Σεντώνας: Τιμητικός ο διορισμός μου από τον ΠτΔ

  01/12/2019 15:17
Την πρώτη του αντίδραση, για τον διορισμό του, έκανε μέσω δήλωσης του ο Παναγιώτης Σεντώνας, ο οποίος από την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αναφέρει ότι αποτελεί τιμή ο διορισμός του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να υπηρετήσει τον ρόλο του με υπευθυνότητα.

«Είναι οπωσδήποτε τιμή ο διορισμός στη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε ο κ. Σεντώνας απαντώντας σε αίτημα του ΚΥΠΕ για μια πρώτη αντίδραση στο διορισμό του.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι θα καταβάλει «κάθε προσπάθεια να υπηρετήσω τον συγκεκριμένο ρόλο με υπευθυνότητα».
 
Το βιογραφικό του
Σύμφωνα με σύντομο βιογραφικό του, ο Παναγιώτης Σεντώνας, ο οποίος υπηρετεί ως σήμερα από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου σπούδασε με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, ως πρωτεύσας κατά την εισδοχή στο Τμήμα του. 

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MA στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ.  Πραγματοποιεί τις διδακτορικές του σπουδές στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Εκπαίδευσης.
 
Από το 2011 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σε θέματα διεύθυνσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.
 
Είναι Αντιπρόεδρος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου.
 
Είναι Νόμιμος Εκπρόσωπος στην Κύπρο και Επικεφαλής του προγράμματος Erasmus + για τη Νεολαία, του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) καθώς άλλων σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
 
Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας