Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Απασφάλισε κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα

  22/11/2019 14:45
Απασφάλισε κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα

Απασφάλισε κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα

  22/11/2019 14:45
Σφοδρή επίθεση στο ΑΚΕΛ εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», αναφορικά με τη συνάντηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Shahak Avni, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν.
 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ ο ΔΗΣΥ είχε την Τετάρτη διευκρινίσει ότι ο κ. Νεοφύτου συναντήθηκε με τον κ. Avni με την ιδιότητά του ως Προέδρου της Εβραϊκής Κοινότητας Κύπρου, αυτό δεν ισχύει, αφού ο επικεφαλής των Εβραίων της Κύπρου είναι εδώ και χρόνια ο Ραβίνος Arie Zeev Raskin.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, σε διάσκεψη Τύπου υποστήριξε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κρεσέντο παραπληροφόρησης και διασπορά ψευδών ειδήσεων, κυρίως από το ΑΚΕΛ, που στόχο έχει να πλήξει τον ΔΗΣΥ και τον πρόεδρό του, Αβέρωφ Νεοφύτου.
 

«Στελέχη του ΑΚΕΛ και ΜΜΕ που συνδέονται μαζί του, στοχεύουν ξεκάθαρα τον Αβέρωφ Νεοφύτου, κάνοντας αναφορά σε δήθεν σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του βαν. Διασπέρνουν ψευδείς ειδήσεις με στόχο να τον πλήξουν. Η λάσπη και τα ψέματα που εκτοξεύονται δεν έχουν όριο. Ο πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τον Dilian Tal και δεν έχει καμία επαφή μαζί του», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.
 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, υπέδειξε πως «κατέρρευσαν τα επιχειρήματα του ΑΚΕΛ και των συνδεδεμένων με αυτό ΜΜΕ. Όμως, υπήρξε και συνέχεια. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ξεκαθάρισε ότι δέχθηκε τον Avni ως ενεργό μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας της Κύπρου. Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική και εσκεμμένη σύγχυση του επικεφαλής του Ραβίνου με τον επικεφαλή της κοινότητας, όπως παρουσιάζεται σε σημερινό δημοσίευμα της Χαραυγής. Με απλή αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει εκδήλωση από το Σεπτέβριο στη Λάρνακα, όπου ο Avni απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσία του Ραβίνου και αξιωματούχων της δημοκρατίας».
 

Σε αυτό το σημείο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ παρέθεσε δύο επιστολές πρόσκλησης προς τον κ. Νεοφύτου, με τις υπογραφές και των δύο, που εμφανίζονται με την ιδιότητά τους στην Εβραϊκή Κοινότητα και κάλεσε την ΕΣΚ να τοποθετηθεί.

Ακολούθως διερωτήθηκε αν χρειάζεται και άλλες αποδείξεις το ΑΚΕΛ και κάλεσε το κόμμα της Εζεκίας Παπαϊάννου να αλλάξει πορεία άμεσα, για το καλό του τόπου.

«Με τις στρεβλές πράξεις τους, δεν μετέτρεψαν απλώς την πολιτική σε κακόβουλο κουτσομπολιό, με την τακτική που στηρίζεται στη λάσπη, προσπαθούν να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους", είπε.
 
«Τους ζητάμε κάτι πολύ απλό. Καλούμε την ηγεσία του ΑΚΕΛ να τοποθετηθεί για το ψευδές σημερινό πρωτοσέλιδο της «Χαραυγής». Διαφορετικά δικαιούμαστε να πούμε δημόσια ότι αυτή η πολιτική λάσπη ξεκινά από την Εζεκία Παπαϊωάννου. Αν μπορούν ας κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα της σοβαρότητας γιατί υποθέσεις όπως αυτή δεν λύνονται με τα fake news και τις εντυπώσεις», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας