Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Προεδρικό καλεί Άντρο… μετά τις αποκαλύψεις για το κατασκοπευτικό βαν

  19/11/2019 15:17
Προεδρικό καλεί Άντρο… μετά τις αποκαλύψεις για το κατασκοπευτικό βαν

Προεδρικό καλεί Άντρο… μετά τις αποκαλύψεις για το κατασκοπευτικό βαν

  19/11/2019 15:17
Συνάντηση με τον Άντρο Κυπριανού, στην παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Σαββίδη, συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων όλων των πολιτών, όπως βεβαίως και για την προστασία της επικοινωνίας των πολιτικών προσώπων, παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών σχετικά με καταγγελίες που έχουν προβληθεί δημόσια.
 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έκρινε σκόπιμο να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Αστυνομίας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα οι καταγγελίες που έγιναν δημόσια.
 
 
Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στις 8.30 π.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητα και την πολιτική βούλησή του για να παταχθεί η οποιαδήποτε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή και η εμπιστευτικότητα των επικοινωνιών.
 
 
Σε γραπτή δήλωση του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, σημειώνει πως «η ανταπόκριση μου στην πρόσκληση του Προέδρου σε συνάντηση για το θέμα του κατασκοπευτικού βαν έγινε σε μια προσπάθεια να συμβάλω στη διαλεύκανση ενός θέματος που συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία».
 
«Δυστυχώς», συνεχίζει ο Άντρος Κυπριανού, «ακόμα και αυτό χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές ανάγκες».  
 
«Παρόλη τη δυσφορία μου, θα πάω στη συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη την ερχόμενη Παρασκευή γιατί θεωρώ ότι αυτό το θέμα αγγίζει την ουσία της δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας μας», κατέληξε ο Άντρος Κυπριανού.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας