Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πληροφορίες ότι άλλαξε πρόσωπο o Κύπριος Low και «μοιάζει με αρκούδα»

  04/11/2019 15:31
Πληροφορίες ότι άλλαξε πρόσωπο o Κύπριος Low και «μοιάζει με αρκούδα»

Πληροφορίες ότι άλλαξε πρόσωπο o Κύπριος Low και «μοιάζει με αρκούδα»

  04/11/2019 15:31
Σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το που κρύβεται αλλά και το ενδεχόμενο να πραγματοποίησε πλαστικές επεμβάσεις για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά το προσώπου του, ο Μαλαισιανός Jho Taek Low, που έλαβε πολιτογράφηση εξπρές από την Κυπριακή Δημοκρατία και ο οποίος καταζητείται διεθνώς για απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων, προέβησαν οι Αρχές της Μαλαισίας.
 
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας της χώρας, Αμπντούλ Χαμίντ, υπέδειξε πως ο Jho Low βρήκε καταφύγιο σε μια ανεύθυνη χώρα, όπως την αποκάλεσε.
 
Όπως ανέφερε ο Γενικός Επιθεωρητής της Μαλαισιανής Αστυνομίας, οι Αρχές της συγκεκριμένης χώρας, την οποία δεν αποκάλυψε, αρνούνται να συνεργαστούν για την παράδοση του Low.
 
«Ζητήσαμε από την συγκεκριμένη χώρα να συνεργαστεί και να στείλει τον Jho Low πίσω σε εμάς, όπως φαίνεται πως στην συγκεκριμένη χώρα δεν υπολογίζουν τον νόμο. Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλούς τρόπους όμως είχαν πολλές δικαιολογίες για να κρατήσουν τον Low» είπε ο Αμπντούλ Χαμίντ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η παραδοχή του Προέδρου για τις πολιτογραφήσεις και η άμεση ανάκληση υπηκοοτήτων
 
Μάλιστα ο Χαμίντ πρόσθεσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβαν από τη συγκεκριμένη χώρα ο Jho Low προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. «Στόχος μας», πρόσθεσε ο Χαμίντ, «παραμένει να φέρουμε πίσω τον Low μέχρι το τέλος του έτους. Είναι έγκλημα. Καταχράστηκε χρήματα και τώρα λαμβάνει προστασία.
 
Την ίδια ώρα ο επιθεωρητής της μαλαισιανής Αστυνομίας, αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποια χώρα παρέχει άσυλο στον Μαλαισιανό επιχειρηματία, επισημαίνοντας πως οι χώρες θα πρέπει να συνεργάζονται η μια με την άλλη και όχι να παρέχουν άσυλο σε εγκληματίες επειδή είχαν πολιτικές διασυνδέσεις στο παρελθόν.
 
Αναφορικά με τη χορήγηση κυπριακού διαβατηρίου στον Low, ο Χαμίντ ανέφερε πως έλαβαν τις σχετικές πληροφορίες και τις διερευνούν αφού ο Low, όπως είπε, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η οικονομία της χώρας δεν πήγαινε καλά και η Κύπρος είχε ανάγκη από χρήματα. Μάλιστα επεσήμανε πως υπάρχουν σχετικές πληροφορίες πως ο Low συνεχίζει να διακινείται επιδεικνύοντας το κυπριακό διαβατήριο που κατέχει.
 
Ο Γενικός Επιθεωρητής της Μαλαισίας πρόσθεσε πως για την υπόθεση ανακρίνονται μια σειρά από πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά στον Low, οι οποίοι όμως δίνουν γελοίους ισχυρισμούς μεταξύ των οποίων και ότι ο Low υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα μοιάζει με αρκούδα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας