Τρίτη 7 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό αφιέρωμα της ΕΔΟΝ στον Δημήτρη Χριστόφια

  04/07/2019 13:52
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό αφιέρωμα της ΕΔΟΝ στον Δημήτρη Χριστόφια

ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό αφιέρωμα της ΕΔΟΝ στον Δημήτρη Χριστόφια

  04/07/2019 13:52

Σε ένα συγκινησιακά  φορτισμένο κλίμα άνοιξε χθες το βράδυ τις πύλες του το 32ο Φεστιβάλ Νεολαίας της ΕΔΟΝ το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια.

Κατά την έναρξη του Φεστιβάλ στις γιγαντοοθόνες που στήθηκαν στον χώρο προβλήθηκε ένα φιλμάκι αφιερωμένο στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας με στιγμές από την πολύχρονη προσφορά του από όλες τις θέσεις του κόμματος αλλά και από τη θητεία του ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας και γιος του Δημήτρη, σημείωσε πως το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που στην αγωνιστική πορεία της ζωής του συνδέθηκε όσο λίγοι με το φεστιβαλικό κίνημα. Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια. Στη μνήμη ενός συντρόφου που η συνολική του προσφορά και δράση στο Κίνημα είναι για τη νέα γενιά παράδειγμα.
 

 «Το σύνθημα του 32ου Φεστιβάλ είναι σύνθημα αγώνα ενάντια σε όλα αυτά που κλέβουν την ελπίδα μας, που σκοτώνουν τα όνειρά μας. Δεν θα μας κλέψουν τις ζωές μας! Δεν θα ξεπουλήσουν τα όνειρά μας! Θα είμαστε για πάντα εδώ! Κάθε φορά πιο πολλοί! Κάθε φορά πιο αποφασισμένοι! Για το μέλλον που μας αξίζει! Για το μέλλον της ειρήνης και του σοσιαλισμού! Ζήτω το 32ο Φεστιβάλ!» κατέληξε ο Χρίστος Χριστόφιας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας