ΑΚΕΛ: Μόνο πανικό προδίδουν τα μηνύματα μαύρης προπαγάνδας που εκπέμπει ο Αβέρωφ

«Κατανοούμε τους λόγους που προκαλούν τον πανικό στον κ. Νεοφύτου γι' αυτό και θα αποφύγουμε με τα σχόλιά μας να κάνουμε τη ζωή και τη θέση του δυσκολότερη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.
 
«Γιατί μόνο πανικό προδίδουν τα μηνύματα μαύρης προπαγάνδας που εκπέμπει. Μόνο πανικό προδίδει η απεγνωσμένη προσπάθειά του να πείσει τη μεγάλη πλειοψηφία των απογοητευμένων ψηφοφόρων του κόμματός του για τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού. Μόνο πανικό προδίδει η προσπάθειά του να συνεχίζει στον έβδομο χρόνο της διακυβέρνησης να αντιπολιτεύεται την προηγούμενη κυβέρνηση», υποστήριξε.
 
Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία πρόεδρος κυβερνώντος κόμματος να ζητά από τους ψηφοφόρους του να τον υπερψηφίσουν ως αντιπολίτευση. Άραγε, είναι τον εαυτό του στον καθρέφτη που βλέπει ο κ. Νεοφύτου όταν μιλά για πισωγύρισμα;
 
«Γιατί το πραγματικό πισωγύρισμα το βιώνουν καθημερινά όλοι οι Κύπριοι με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς των κυβερνώντων στο Κυπριακό, τη διάψευση του “success story” στην οικονομία, τη χρεοκοπία του Συνεργατισμού, την αποθέωση της κουμπαρο-γαμπροκρατίας, το διεθνή διασυρμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα χρυσά διαβατήρια, για τις ευρωπαϊκές πρωτιές της Κύπρου στις εισοδηματικές ανισότητες, στη φτωχοποίηση, στην εργασιακή και κοινωνική ανασφάλεια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.
 
Με τις τραγικές συνέπειες μιας άνευ προηγουμένου κακοδιοίκησης, η οποία με θλιβερό τρόπο βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με τις αποκαλύψεις των ειδεχθών πράξεων του κατά συρροήν δολοφόνου, είπε.
 
«Δυστυχώς για το ΔΗΣΥ, ο πανικός της ηγεσίας του φαίνεται να είναι κολλητικός. Μεταδόθηκε και στον κ. Αναστασιάδη, μετατρέποντάς τον από πρόεδρο σε κομματάρχη. Γιατί μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος, που υποτίθεται θα “ένωνε δυνάμεις”, διαχωρίζει τους Κυπρίους σε πατριώτες και μη», κατέληξε ο Στέφανος Στεφάνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατακεραύνωσε το ΑΚΕΛ ο Αβέρωφ-Σφοδρή επίθεση για όσα υπόσχεται στους Τ/κ
 

Δειτε Επισης

Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Με σπόντες για αποπροσανατολισμό απαντά η Κυβέρνηση για τα περί επιδόματος εξωτερικού του ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ