Το ατύχημα του Γεάδη, η μάχη με τον θάνατο και η απαλλαγή από την Ε.Φ.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, αναφέρει τους λόγους που τον αναγκάζουν να μην παρουσιάζεται στην εφεδρεία.
 
Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο πρόσωπό του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ αναφέρεται στο περιστατικό που τον ανάγκασε να μείνει εκτός της εφεδρείας αλλά και να απολυθεί πρόωρα από τις τάξεις της Εθνικής Φρουράς.
 
Ωστόσο ο κ. Γεάδης ξεκαθαρίζει πως η αναφορά του Γενικού Ελεγκτή στην ειδική του έκθεση για την εφεδρεία, για εκπρόσωπο Τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος, που δεν παρουσιάστηκε μετά τις σπουδές του στην εφεδρεία, ουδεμία σχέση έχει μαζί του, αφού ο ίδιος δεν πήγε στο εξωτερικό, ούτε για εργασία, ούτε για σπουδές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωμικοτραγικές διαστάσεις για εφεδρεία-Μάδημα της μαργαρίτας για τον λουφαδόρο
 
Όπως ο ίδιος αναφέρει «κάποιοι αμοραλιστές, που δεν σέβονται ούτε τον ανθρώπινο πόνο, ούτε τα σοβαρά θέματα υγείας, χρησιμοποιούν το όνομά μου για να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσιάζοντας ψευδώς ότι αποφεύγω να πάω έφεδρος, γεγονός που με φέρνει στην δυσάρεστη θέση να άρω το ιατρικό απόρρητο, για να γνωρίζει η κοινή γνώμη την πάσα αλήθεια»
 
Διαβάστε αυτούσια την δήλωση του Γεάδη Γεάδη
Επειδή αφέθηκαν αιχμές κατά του προσώπου μου, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να διευκρινίσω ότι η αναφορά στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για Εκπρόσωπο Τύπου Κοινοβουλευτικού Κόμματος που έχει διαγραφεί προσωρινά από την Εφεδρεία με την ένδειξη «εξωτερικό για λόγους εργασίας», ουδεμία σχέση έχει με εμένα, καθώς ούτε σπούδασα εκτός Κύπρου, ούτε εργάστηκα ποτέ στο εξωτερικό.
 
Δυστυχώς κάποιοι αμοραλιστές, που δεν σέβονται ούτε τον ανθρώπινο πόνο, ούτε τα σοβαρά θέματα υγείας, χρησιμοποιούν το όνομά μου για να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσιάζοντας ψευδώς ότι αποφεύγω να πάω έφεδρος, γεγονός που με φέρνει στην δυσάρεστη θέση να άρω το ιατρικό απόρρητο, για να γνωρίζει η κοινή γνώμη την πάσα αλήθεια.
 
Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο 70 Τάγμα Μηχανικού (ΤΜΧ), είχα την ατυχία να τραυματιστώ σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μου προκληθεί μόνιμη βλάβη.
 
Από θαύμα και καθαρή τύχη διέφυγα τον θάνατο, αφού το μισό μου κρανίο έσπασε και έχει τοποθετηθεί τεχνητό κόκκαλο. Πέρασα κρίσιμες ώρες στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι δύσκολα θα τα καταφέρω, αφού περίμεναν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου, εξαιτίας της βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και του αιματώματος που προκλήθηκε στον εγκέφαλο μου, ενώ για κάποιες μέρες έχασα ακόμη και την όραση στο αριστερό μου μάτι. Έμεινα 15 μέρες στην εντατική και πέρασαν σχεδόν δύο μήνες για να πάρω εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ακολούθως, λίγους μήνες μετά εισήχθηκα δεύτερη φορά στο χειρουργείο, όπου μου τοποθέτησαν ψεύτικο κρανίο.
 
Μετά τα πιο πάνω γεγονότα, ο νευροχειρούργος του Γενικού Νοσοκομείου, απέστειλε επιστολή στο Ιατροσυμβούλιο της Εθνικής Φρουράς, το οποίο δεν μου επέτρεψε να υπηρετήσω, όχι για ψυχολογικούς λόγους, αλλά γιατί είχα υποστεί μόνιμη και ανεπανόρθωτη βλάβη. Ως εκ τούτου, δεν αποφεύγω να πάω έφεδρος, αλλά δεν μου το επιτρέπουν.
 
Έχω το θάρρος να μοιραστώ λεπτομερώς μαζί σας το προσωπικό μου πρόβλημα, για να αναδείξω το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού στην Κύπρο, ούτως ώστε να αντιληφθείτε με τι αδίστακτους και επικίνδυνους ανθρώπους έχετε να κάνετε.
 
Βλέποντας την συνεχή και ραγδαία άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), χωρίς να έχουν να προσάψουν οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος μας, χρησιμοποιούν και θα χρησιμοποιήσουν, κάθε αθέμιτο μέσο για να πλήξουν την φωνή που τους στέκεται εμπόδιο. Κομματικοί μηχανισμοί, σε συνεργασία με ορισμένους δημοσιογράφους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία, οι οποίοι ευτυχώς μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, χωρίς ίχνος σεβασμού και στοιχειώδους αξιοπρέπειας, εκμεταλλεύονται ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο, για να αποκομίσουν οφέλη.
 
Η πολιτική τους αλητεία, η δημοσιογραφική του αντιδεοντολογία και η ανηθικότητά τους, συντρίβεται μπροστά στα μάτια του κάθε ενσυνείδητου πολίτη και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης. Παρ’ όλα αυτά οφείλω να τους απαντήσω, ότι, μακάρι να είχα την υγεία μου και θα ήταν τιμή για μένα να μπορούσα να παρουσιαστώ ως έφεδρος για να υπηρετήσω την πατρίδα μου.
 
 
 

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια