Δευτέρα 8 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εξήγγειλε και επίσημα ο Λευτέρης για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

  11/02/2019 14:32
Εξήγγειλε και επίσημα ο Λευτέρης για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

Εξήγγειλε και επίσημα ο Λευτέρης για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

  11/02/2019 14:32
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γνωστοποίησε πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.
 
«Στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στο Ευρωκοινοβούλιο, κατέβαλα το άπαν των δυνάμεων μου, για να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις του Ευρωβουλευτή για να έχει η πατρίδα μου και η παράταξη μου, μία δυναμική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και ισχυρή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Πιστεύω, ότι αποτελεί χρέος και καθήκον μου, να διασφαλίσω, τα όσα πετύχαμε με σκληρή δουλειά στη πενταετία», ανέφερε.
 
«Αξιοποιώντας τη σημαντική μου εμπειρία, επιθυμώ να συνεχίσω το έργο μου, ενισχύοντας τους δεσμούς, τις φιλίες, τις συμμαχίες και τις γέφυρες που έκτισα τόσο στο ΕΛΚ, όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο. Διεκδικώντας την  επανεκλογή μου, βασικός στόχος είναι η συνέχιση του Ευρωπαϊκού μας έργου μου, η ενδυνάμωση και ισχυροποίηση της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο και στο ΕΛΚ, η προώθηση, προάσπιση και διεκδίκηση των δικαίων και των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Κυπρίων Πολιτών», τόνισε.
 
Σήμερα, εξήγησε, «αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη, να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ, προς τον περήφανο συναγερμικό κόσμο, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που με περιβάλλει, μαζί με την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και περηφάνεια, για τις κοινές αρχές, τις κοινές αξίες μας και τους αγώνες που δίνουμε μαζί, από το 1976, από την ίδρυση της παράταξης μας, από τον Ιστορικό μας Ηγέτη, Γλαύκο Κληρίδη».
 
Ο κ. Χριστοφόρου διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ακατάπαυστα για τα συναγερμικά και ευρωπαϊκά ιδεώδη, πιστός στρατιώτης της παράταξης και της συναγερμικής μας οικογένειας.
 
«Δηλώνουμε πανέτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών, με πολιτικό πολιτισμό και ευρωπαϊκό πνεύμα. Η Κύπρος είναι η πατρίδα μας, η ΕΕ η μεγάλη μας οικογένεια μας, η ασφάλεια μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για αυτό και οι Ευρωεκλογές μας αφορούν όλους», κατέληξε.
 
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ θα λάβει χώρα την Παρασκευή.
 
Είχε προηγηθεί επίσημη δήλωση από τη βουλευτή του κόμματος Ελένη Σταύρου. Την υποψηφιότητά του προτίθεται να καταθέσει και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης. Την ίδια στιγμή, σε αναμονή βρίσκεται ο πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου για την τελική απάντηση του Λουκά Φουρλά, ενώ πιέσεις ασκούνται και στην Αντιπρόεδρο του κόμματος Στέλλα Κυριακίδου.  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας