Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δέσμευση Ακιντζί για τους 100 αγνοούμενους της Άσσιας

  29/02/2016 11:07
Δέσμευση Ακιντζί για τους 100 αγνοούμενους της Άσσιας

Δέσμευση Ακιντζί για τους 100 αγνοούμενους της Άσσιας

  29/02/2016 11:07
Το θέμα των αγνοουμένων είναι ο κοινός μας πόνος, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, ανακοινώνοντας ότι “οι πληροφορίες που δόθηκαν για 100 Ε/κ αγνοούμενους που θάφτηκαν στην Άσσια και στη συνέχεια τους άλλαξαν το μέρος (της ταφής) θα ερευνηθούν με προσοχή και οπωσδήποτε θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν”.
 
Με γραπτή του δήλωση χθες, ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι για το θέμα αυτό βρίσκεται σε επαφή με το Τ/κ μέλος της ΔΕΑ. Υπενθύμισε την κοινή έκκληση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την παροχή πληροφοριών και από τις δύο κοινότητες όσον αφορά το θέμα των αγνοουμένων και την σοβαρή αξιολόγηση αυτών των πληροφοριών. “Δεν είναι μόνο ως Τ/κ ηγέτης αλλά και ως άνθρωπος που δεσμεύομαι με αυτή την έκκληση και θέλω να ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά την επιθυμία μου να γίνουν γρήγορα όσα χρειάζεται για να βρεθούν όλοι ο αγνοούμενοι, είτε είναι Τ/κ, είτε Ε/κ και να απαλυνθεί έστω για μια στιγμή ο πόνος των συγγενών τους”, ανέφερε.
 
Η τ/κ πλευρά, σημείωσε, επέδειξε θετική συμπεριφορά όσον αφορά τα 30 σημεία που υποδείχθηκαν για εκταφές σε στρατιωτικές περιοχές και θα συνεχίσει αυτή τη στάση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας