Τρίτη 2 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβα Βαρνάβα για μείωση θητείας: Δεν είχε ιδέα ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

  26/02/2016 07:37
  Βόμβα Βαρνάβα για μείωση θητείας: Δεν είχε ιδέα ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Βόμβα Βαρνάβα για μείωση θητείας: Δεν είχε ιδέα ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

  26/02/2016 07:37
Στην αποκάλυψη πως η επιτροπή  Άμυνας της βουλής ενώπιον της οποίας βρισκόταν και ο αρχηγός του ΓΕΕΦ,  ενημερώθηκε για την απόφαση για μείωση της θητείας στην Εθνική Φρουρά,  μέσω της ανάρτησης στο Twitter του Υπουργού Οικονομικών  Χάρη Γεωργιάδη, προέβη το πρωι στο Τρίτο του ΡΙΚ ο πρόεδρος της επ. Άμυνας  Γιώργος Βαρνάβα.
 
Ο κ. Βαρνάβα προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα πάρα  πέρα λέγοντας πως ούτε ο ίδιος ο αρχηγός του ΓΕΕΦ δεν ήξερε τίποτα καθώς όπως είπε, όταν  είδαν το μήνυμα  Γεωργιάδη  από του συνεργάτες τους, ζήτησαν από τον αρχηγό να τους σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, για να πάρουν όμως την απάντηση πως δεν είχε ιδέα.
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επ. Άμυνας  η Κυβέρνηση έχει βάλει την άμαξα μπροστά από το άλογο.
Διερωτήθηκε μάλιστα τι είναι αυτό που άλλαξε τον τελευταίο καιρό  καθώς όπως είπε ο ίδιος ο υπουργός τον είχε διαβεβειώσει πως  θα ενημέρωνε την επιτροπή πριν γινόταν οποιαδήποτε κίνηση για την αναδιοργάνωση της Εθνικής Φρουράς.
 
Σημειώνεται πως στις 9 και 30   το πρωι ξεκίνησε η κλειστή συνεδρία της επιτροπής στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας ο οποίος θα ενημερώσει για την απόφαση. 
 
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Άμυνας Γιώργου Βαρνάβα ότι ο Αρχηγός δεν γνώριζε για την εξαγγελία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η Εθνική Φρουρά ήταν ενήμερη για το περιεχόμενο της σχετικής μελέτης που εκπονήθηκε. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Αρχηγός ήταν ενήμερος αν η μελέτη αυτή θα συζητείτο χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο.

 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας