Πέμπτη 28 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Διά ψηφοφορίας επιλέγουν τον υποψήφιο τους στο ΕΛΑΜ

  20/10/2017 15:20
Διά ψηφοφορίας επιλέγουν τον υποψήφιο τους στο ΕΛΑΜ

Διά ψηφοφορίας επιλέγουν τον υποψήφιο τους στο ΕΛΑΜ

  20/10/2017 15:20
Το σκηνικό όσον αφορά τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(ΕΛΑΜ) στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές ξεκαθαρίζει την ερχόμενη Κυριακή, οπόταν και συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος προκειμένου να αποφασίσει τον εκλεκτό του.
 
Ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, όπως μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν τα δεδομένα, αναμένεται να τεθούν τρία ονόματα. Αυτό του προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου, καθώς και δύο μη κομματικών προσωπικοτήτων που προσεγγίστηκαν ώστε να είναι πιθανοί υποψήφιοι του ΕΛΑΜ και από τους οποίους στο Κίνημα περιμένουν εντός της ημέρας την οριστική τους απάντηση, κατά πόσο ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι ή όχι.     
 
Σε περίπτωση που η απάντησή τους είναι καταφατική, τότε θα τεθούν μαζί με τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ στην κρίση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής(σ.σ. απαρτίζεται από περίπου 80 άτομα), τα οποία δια ψηφοφορίας θα επιλέξουν με ποιον θα πορευθεί το Κίνημα στις προεδρικές εκλογές.
 
Σημειώνεται πως στις αρχές αυτής της βδομάδας συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΕΛΑΜ, το οποίο ενέκρινε ως πιθανούς υποψηφίους του Κινήματος τους δύο εξωκομματικούς, χωρίς ωστόσο να διαμορφώνει οποιαδήποτε συγκεκριμένη πρόταση-εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή.
 
Η Κεντρική Επιτροπή του ΕΛΑΜ θα συνέλθει στις έξι το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας