Τετάρτη 7 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΠΛΑΤΗάζει η στήριξη προς τον Νικόλα

  25/07/2017 15:47
ΠΛΑΤΗάζει η στήριξη προς τον Νικόλα

ΠΛΑΤΗάζει η στήριξη προς τον Νικόλα

  25/07/2017 15:47
Την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου για την Προεδρία  της Δημοκρατίας στις προεδρικές εκλογές του 2018 στηρίζει το Κίνημα Πολιτών-Μήνυμα Ελπίδας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του Κινήματος Στέλιος Πλατής, ο οποίος στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής και συντονιστή του τομέα Οικονομίας του εκλογικού επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου.
 

Αντιπροσωπεία του Κινήματος συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο στο εκλογικό επιτελείο του.
 
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Νικόλας Παπαδόπουλος ευχαρίστησε το Κίνημα Πολιτών-Μήνυμα Ελπίδας για τη στήριξη που δίνει στη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή, όπως είπε.  

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου με τη σημερινή τους απόφαση να συνεργαστούμε στις επόμενες προεδρικές εκλογές», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια για την αλλαγή ενισχύεται καθημερινά από πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους και από κοινωνικούς φορείς και πολιτικά κινήματα όπως το Μήνυμα Ελπίδας, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια έχει παράξει πολιτική και έχει παρουσιάσει καινοτόμες προτάσεις.
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασε παράλληλα ευαρέσκεια για το γεγονός, όπως σημείωσε, πως σε αυτή την προσπάθεια θα έχει τη βοήθεια και τη συμβολή του Στέλιου Πλατή, που από σήμερα αναλαμβάνει επικεφαλής και συντονιστής του τομέα Οικονομίας του εκλογικού του επιτελείου.
 
«Όπως φυσικά θα έχουμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των φίλων και των στελεχών του Κινήματος Πολιτών Μήνυμα Ελπίδας σε όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης», πρόσθεσε.
 
Ο υποψήφιος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι ο Μάριος Ευρυβιάδης, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Πολιτών-Μήνυμα Ελπίδας, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου για το Κυπριακό.
 
«Όλοι μαζί προχωρούμε με ένα μήνυμα ελπίδας για να φέρουμε την αλλαγή στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές», είπε καταλήγοντας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Κινήματος Πολιτών-Μήνυμα Ελπίδας Στέλιος Πλατής, ανέφερε ότι το Μήνυμα Ελπίδας ως μια ομάδα πολιτικά ενεργών ατόμων έχει δημοκρατικό καθήκον να συμμετέχει ενεργά και να πάρει θέσεις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
 
«Στόχος μας η αλλαγή, η αλλαγή εκτελεστικής εξουσίας και νοοτροπίας, η αλλαγή στην πορεία που ακολουθεί η κυπριακή κοινωνία», ανέφερε.
 
«Οι αθετημένες προεκλογικές δεσμεύσεις και ένα συμβόλαιο με την κοινωνία που έχει έκδηλα παραβιαστεί, τα αυξημένα κρούσματα διαφθοράς, τα κομματικά και προεκλογικά βολέματα και η αναξιοκρατία ως αποτέλεσμα, το αχρείαστο και καταστροφικό όσο και άτσαλο κούρεμα καταθέσεων και επενδύσεων που οδήγησε την οικονομία και την κοινωνία σε βαθιά κρίση όσο και η φίμωση και ο αποκλεισμός της αντίθετης άποψης ουσιαστικά δεν αφήνουν άλλη επιλογή από την αλλαγή στον κάθε δημοκράτη πολίτη αυτού του τόπου», εξήγησε.
 
Ο κ. Πλατής είπε ότι το Κίνημα Πολιτών - Μήνυμα Ελπίδας αναγνωρίζει το «πολύ αξιόλογο όλων ανεξαιρέτως των υποψηφιοτήτων του ευρύτερου χώρου της αντιπολίτευσης, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα». Πρόσθεσε ωστόσο πως  «η υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, ως η μόνη πολυκομματική και άρα πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, είναι περισσότερο δυνατό σήμερα και σε αυτή τη συγκυρία να πετύχει να φέρει την αλλαγή που με αγωνία επιζητεί η κοινωνία».
 
«Σε αυτή τη βάση ολοκληρώσαμε σήμερα ένα δομημένο διάλογο που διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα μήνα όπου συζητήσαμε μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, οικονομία και κοινωνική πολιτική, θέματα που αφορούν τη Δημοκρατία και την οριζόντια ψηφοφορία και έχουμε επιβεβαιώσει την σε μεγάλο βαθμό συναντίληψη μας αλλά και σύγκλιση απόψεων και προσεγγίσεων», σημείωσε, προσθέτοντας πως ως εκ τούτου, «σήμερα ως Μήνυμα Ελπίδας στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου για την προεδρία της Δημοκρατίας».
 
«Συμμετέχουμε ενεργά στην διαμόρφωση του προγράμματος διακυβέρνησης του με βάση τις αρχές και τη διακήρυξή μας όπως τις είχαμε καταθέσει απέναντι στην κοινωνία το 2014 στις ευρωεκλογές», συμπλήρωσε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας