Μάκης Ρουσής: Ηγέτης με αρρωστημένη πολιτική εγωπάθεια και εμπάθεια...

Μέχρι το τέλος του μήνα, αρχές Νοεμβρίου, αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση κατά πόσο θα παραμείνει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών ή θ’ αποσύρει την εξαγγελθείσα υποψηφιότητά του ο αντιδήμαρχος Πάφου, Μάκης Ρουσής.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ρουσής εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της  Πάφου, πριν και πάρα την απόφαση του κόμματός του(σ.σ. της ΕΔΕΚ),  να υποστηρίξει για τη δημαρχία της Πάφου τον Άκη Χρυσόμηλο, σε συνεργασία με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ. Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE, o κ. Ρουσής θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση, εάν θα αποσυρθεί ή όχι, αιτιολογώντας τους λόγους για τους οποίους θα τη λάβει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη ζυγαριά των πιθανοτήτων, η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει αυτή τη στιγμή υπέρ της απόσυρσης του κ. Ρούση, χωρίς όμως τουλάχιστον επί του παρόντος, να μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια τι τελικά θα πράξει ο αντιδήμαρχος Πάφου. Το σίγουρο είναι πως ακόμη και σε περίπτωση απόσυρσής του, δεν πρόκειται δημοσίως και ξεκάθαρα να δηλώσει στήριξη στην υποψηφιότητα Άκη Χρυσόμηλου, ενώ στις προθέσεις του δεν βρίσκεται η αποχώρησή του από την ΕΔΕΚ.
Πάντως, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση του Μάκη Ρουσή στην σελίδα του στο Facebook, με ξεκάθαρο και σαφή αποδέχτη τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο. «Η πολιτική χρειάζεται ηγέτες αρχών! Ο ηγέτης με αρρωστημένη πολιτική εγωπάθεια και εμπάθεια, μετατρέπεται σε πολιτικό σαλτιμπάγκο με τις αποφάσεις που παίρνει κατά το δοκούν», έγραψε ο κ. Ρουσής.
 
Εξαγγέλλει ο Σιήκκης
Στο μεταξύ, την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Γεροσκήπου, εξαγγέλλει αύριο ο υποστηριζόμενος από την ΕΔΕΚ, Ανδρέας Σιήκκης.
Η ομάδα υποστήριξης του κ. Σιήκκη καλεί όλους τους Γεροσκηπιανούς και όχι μόνο, ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων, να παρευρεθούν στην εκδήλωση της επίσημης εξαγγελίας στις 18:30 στο Πολυδύναμο Κέντρο Εξυπηρέτησης Παιδιών.  «Όλοι μαζί πρέπει να συνδράμουμε και να εργαστούμε συλλογικά σε μια σκληρή προσπάθεια για μια Γεροσκήπου αναβαθμισμένη, σύγχρονη και ευρωπαϊκή», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Παρεμβάσεις Κυπρίων Βουλευτών σε συζήτηση Ολομέλειας ΚΣΣΕ για περιβάλλον
Α. Ατταλίδου: Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο