Σάββατο 4 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Καταλογίζει ευθύνες σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για την συμπεριφορά Θεμιστοκλέους το ΑΚΕΛ

  03/12/2022 11:38
Καταλογίζει ευθύνες σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για την συμπεριφορά Θεμιστοκλέους το ΑΚΕΛ

Καταλογίζει ευθύνες σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για την συμπεριφορά Θεμιστοκλέους το ΑΚΕΛ

  03/12/2022 11:38

Ευθύνες σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ, για τη συμπεριφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης για τον περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία Νόμο, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καταλογίζει το ΑΚΕΛ.

Σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα θέσει ζήτημα στη βάση των Κανονισμών Λειτουργίας της Βουλής, για την συμπεριφορά του κ. Θεμιστοκλέους.

Όπως αναφέρει το κόμμα της Αριστεράς στην ανακοίνωσή του, «η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε συνδυασμό με την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέσα στη Βουλή συνιστούν όνειδος για τη δημόσια ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι τέτοια ρητορική δεν συνιστά άποψη, αλλά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής».

Σημειώνει πως «είναι φανερό ότι ο Θεμιστοκλέους επιχειρεί να παρασύρει ολόκληρη τη λειτουργία της Βουλής στο επίπεδό του, που δεν είναι άλλο από το βούρκο του ρατσισμού και του ψευτονταηλικιού. Είναι τεράστιες οι ευθύνες όσων έχουν βάλει στην πολιτική ζωή του τόπου το συγκεκριμένο πρόσωπο, που, υπενθυμίζουμε, διετέλεσε βουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΑΜ».

«Το ΑΚΕΛ όπως έχει ήδη δηλώσει θα θέσει, στη βάση των Κανονισμών Λειτουργίας της Βουλής, ζήτημα για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η διαπαιδαγώγηση, η έλλειψη παιδείας και τα αναγκαία διδάγματα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας