Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παραβίασαν περίφραξη και έκαψαν σκηνές στις Λίμνες-Τέσσερις συλλήψεις

  06/09/2022 15:19
Παραβίασαν περίφραξη και έκαψαν σκηνές στις Λίμνες-Τέσσερις συλλήψεις

Παραβίασαν περίφραξη και έκαψαν σκηνές στις Λίμνες-Τέσσερις συλλήψεις

  06/09/2022 15:19

Σε τέσσερις συλλήψεις προέβη η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στο κέντρο φιλοξενίας Λίμνες, στη Μεννόγεια, με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς οι οποίοι θα απελαθούν από την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα επεισόδια στο Κέντρο Λίμνες από Νιγηριανούς μετανάστες

Σύμφωνα με  τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χάρη Χατζηγιασεμή, τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 10:00, όταν ομάδα αλλοδαπών ισχυρίστηκε ότι καθυστερούν οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

«Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από χθες βράδυ, όπου παρά τις διαβεβαιώσεις που τους δόθηκαν ότι οι διαδικασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αυτοί προχώρησαν στο κάψιμο δύο σκηνών και στην πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του κέντρου», είπε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Όπως εξήγησε, οι Νιγηριανοί, αφού παραβίασαν την εσωτερική περίφραξη του χώρου διαμονής τους, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης και παρεκτρέπονταν. «Παρά τις προειδοποιήσεις που τους έγιναν για να σταματήσουν να οχλαγωγούν, αυτή συνέχισαν, με αποτέλεσμα να επέμβουν μέλη της ΜΜΑΔ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, οι οποίοι προέβησαν στη σύλληψη τεσσάρων από αυτούς, οι οποίοι θεωρήθηκαν ως υποκινητές των επεισοδίων».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι «εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων».

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν στο χώρο και το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετανάστες μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Κέντρο Λίμνες στη Μενόγεια

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας