Ψάχνουν μαύρο όχημα για το θανατηφόρο με ποδηλάτη-Έρευνες σε CCTV

Ένα μαύρο όχημα αναζητεί η Αστυνομία για το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τις αυγινές ώρες στην Αγλαντζιά, με θύμα 25χρονο ποδηλάτη, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος, από άγνωστο οδηγό, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο ποδηλάτης που παρασύρθηκε από άγνωστο οδηγό-Τον εγκατέλειψε αβοήθητο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες που έγιναν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί το χρώμα του οχήματος, ενώ την ίδια ώρα, γίνονται εξετάσεις σε κλειστά κυκλώματα για να διαπιστωθεί εάν καταγράφηκε είτε η στιγμή του τροχαίου, είτε η διακίνηση του οχήματος, σύμφωνα με την πορεία που ακολουθούσε.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 05:00, όταν άγνωστο όχημα, που οδηγείτο από άγνωστο πρόσωπο, κινείτο στη λεωφόρο ΡΙΚ στην Αγλαντζιά, με κατεύθυνση από τη λεωφόρο Λεμεσού, προς τη λεωφόρο Ακαδημίας.

Σε ένα σημείο του δρόμου παρά το κτίριο του ΡΙΚ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε βίαια σε προπορευόμενο του ποδήλατο, που οδηγούσε ο Ρουμάνος υπήκοος Mihai Cristian Rosu, 25 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Το άγνωστο αυτοκίνητο εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ποδηλάτης εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», ανέφερε ο κ. Παναγίδης.

Σημείωσε επίσης πως το ενεχόμενο ποδήλατο μεταφέρθηκε στην τροχαία Λευκωσίας για να τύχει περαιτέρω τεχνικού ελέγχου, ενώ εκ πρώτης όψεως, ο ποδηλάτης δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

«Σύμφωνα με διάφορα τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή, το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι μαύρο και γίνονται εξετάσεις προς διάφορες κατευθύνσεις για εντοπισμό του. Προσπαθούμε να βρούμε μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, αλλά απευθύνουμε έκκληση και στο κοινό να επικοινωνήσει με την  Αστυνομία», κατέληξε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 25χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)