Με μαχαίρια στην κατοχή του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος-Έρευνες σε δεύτερη οικία

Έχοντας στα χέρια τους την ομολογία του 64χρονου που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της 55χρονης Liliana από την Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από πωλητή σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία, οι ανακριτές της υπόθεσης προσπαθούν να ενώσουν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ, ώστε να εξιχνιάσουν το έγκλημα, αφού ακόμη υπολείπεται ανακριτική έργο που θα δώσει απαντήσεις σε όλους τους άλυτους γρίφους, ειδικότερα σε ότι αφορά το κίνητρο του δράστη, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε το θύμα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομολόγησε το φόνο της 55χρονης Liliana ο 64χρονος-Οδηγείται στο Δικαστήριο

Ο 64χρονος, που προέρχεται από το στενό περιβάλλον την 55χρονης, συνελήφθη χθες το απόγευμα από τις Αρχές, οι οποίες εξασφάλισαν μαρτυρία που τον συνέδεσε με τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενώπιον των Αρχών έφθασαν μαρτυρίες που τοποθετούσαν τον ύποπτο στη σκηνή του εγκλήματος, κατά τον χρόνο που υπολογίζεται να διαπράχθηκε το φονικό, ενώ τις εν λόγω μαρτυρίες, ήρθαν να επιβεβαιώσουν και οι κάμερες από το σημείο, που έδειξαν συγκεκριμένες κινήσεις προσώπων που έθεσε στο επίκεντρο της η Αστυνομία, μεταξύ αυτών και του 64χρονου. 

Κατόπιν των στοιχείων που προέκυψαν, η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 64χρονου, ο οποίος αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε για ανάκριση, κατά την οποία δεν άργησε να «πέσει» και να παραδεχθεί την διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Στην κατοχή του υπόπτου, εντοπίστηκαν μαχαίρια, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για τα φονικό ή το φονικό όπλο, που στέρησαν την ζωή στη 55χρονη γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις. 

Την ίδια ώρα, έρευνες διεξάγονται και σε δεύτερη οικία, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διέμεναν οι δύο τους, ωστόσο το ενδεχόμενο ο φόνος να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και να μεταφέρθηκε στην εγκαταλελειμμένη οικία, έχει αποκλειστεί. Ωστόσο, ενδεχομένως να υπάρχουν τεκμήρια που θα συμβάλλουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Οι κάμερες ασφαλείας στο σημείο έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ανακριτών, ώστε να εξακριβωθούν οι κινήσεις του 64χρονου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν από τη σκηνή του εγκλήματος, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να εντοπιστεί γενετικό υλικό του υπόπτου. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, η Αστυνομία έχει λάβει δεκάδες καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού και γειτονικού περιβάλλοντος της  55χρονης, ενώ αναμένεται να καταθέσουν άλλα περίπου 30 πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ