Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πίσω στον Σαββίδη ο φάκελος για την τρίχρονη-Παρόντες πενήντα άτομα στην πισίνα

  30/08/2022 06:20
Πίσω στον Σαββίδη ο φάκελος για την τρίχρονη-Παρόντες πενήντα άτομα στην πισίνα

Πίσω στον Σαββίδη ο φάκελος για την τρίχρονη-Παρόντες πενήντα άτομα στην πισίνα

  30/08/2022 06:20

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη παραδίδεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, το πόρισμα της Αστυνομίας, για το θάνατο της τρίχρονης Xριστίνας Πρωτοπαπά, που κατέληξε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, στις 14 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για το χαμό της μικρής Χριστίνας που έσβησε σε πισίνα-Την Τετάρτη η κηδεία

Μετά τις έρευνες που έγιναν από τις Αρχές και την παράδοση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία στις 18 Αυγούστου, ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε συμπληρωματικές έρευνες, για να διαπιστωθούν οι λόγοι που το τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην πισίνα, χωρίς κανείς να την βοηθήσει. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία Πάφου έλαβε συμπληρωματικές καταθέσεις για το περιστατικό, ο φάκελος έχει ολοκληρωθεί σχεδόν πλήρως. 

Αρμόδια πηγή, μιλώντας στον REPORTER, ανέφερε ότι είναι δεδομένο πως εντός της εβδομάδας ο φάκελος θα διαβιβαστεί εκ νέου στη Νομική Υπηρεσία, για να τύχει μελέτης και ακολούθως θα αναμένουν οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα, για τα επόμενά τους βήματα. 

Πάντως, η ίδια πηγή ανέφερε ότι με βάση τα όσα έχουν ενώπιόν τους, δεν προκύπτει οτιδήποτε σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου, ωστόσο η απόφαση επαφίεται στον Γιώργο Σαββίδη, για το κατά πόσον από τα ευρήματα της έρευνας κρίνει ότι προκύπτουν οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα, σε βάρος του οποιουδήποτε προσώπου.  

4309978588003922 image

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί γύρω στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής 14 Αυγούστου, την ώρα που η μικρή Χριστίνα είχε πει στους γονείς της ότι θα μετέβαινε στην πισίνα ανηλίκων του ξενοδοχείου που διέμεναν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αφού οι γονείς έδωσαν την έγκριση τους, η μικρή Χριστίνα μετέβη στο χώρο, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε, από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη, χωρίς τις αισθήσεις της, στην πισίνα ενηλίκων του ξενοδοχείου και όχι σε αυτήν που είχε αναφέρει στους γονείς της, ότι θα πήγαινε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λήψη καταθέσεων για την τραγωδία με την τρίχρονη-Ήταν καθήκον δύο ναυαγοσώστες

Μόλις διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι επέπλεε στην πισίνα, μεταφέρθηκε εκτός νερού, όπου επιχειρήθηκε ανάνηψή του, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατός της.

4309978724658170 image

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον REPORTER, ότι πέραν των δύο ναυαγοσωστών που βρίσκονταν στο καθήκον, εντός της πισίνας υπήρχαν άλλα περίπου σαράντα με πενήντα άτομα, τα οποία δεν αντιλήφθηκαν, άγνωστο πώς, ότι η τρίχρονη ήταν χωρίς επίβλεψη και πνιγόταν.

Υπενθυμίζεται ότι από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της τρίχρονης, που διενεργήθηκε στις 16 Αυγούστου από τους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του τρίχρονου κοριτσιού, επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος.

Σημειώνεται πως η άτυχη Χριστίνα, δεν έφερε κακώσεις, αλλά ούτε αντιμετώπιζε οποιαδήποτε παθολογικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα ευρήματα της νεκροτομής στην τρίχρονη Χριστίνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας