Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πετροπόλεμος στο Πουρνάρα-Έσπασαν περιπολικά και ιδιωτικά οχήματα (pics)

  18/08/2022 08:59
Πετροπόλεμος στο Πουρνάρα-Έσπασαν περιπολικά και ιδιωτικά οχήματα (pics)

Πετροπόλεμος στο Πουρνάρα-Έσπασαν περιπολικά και ιδιωτικά οχήματα (pics)

  18/08/2022 08:59

Άγρια συμπλοκή με πετροπόλεμο, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε αλλοδαπών που διαμένουν στο χώρο και δύο αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν σε ρήξη και χρειάστηκε η παρέμβαση μελών την Αστυνομίας.

4300450494252767 image
4300450724390812 image

Αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και αργότερα έλαβαν εξιτήριο. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και δύο ιδιώτες φρουροί, ενώ από τον πετροπόλεμο υπέστησαν ζημιές δύο περιπολικά της αστυνομίας και άλλα δύο ιδιωτικά οχήματα.

4300450160788876 image

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία.

4300450903649749 image

 Φωνές από αστυνομικούς-«Από τύχη δεν θρηνήσαμε συναδέλφους»

Για  αναλγησία των εμπλεκομένων όσον αφορά την μετακίνηση του δωματίου των Αστυνομικών που βρίσκεται εντός του Κέντρου Φιλοξενία, κάνει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Ισότητα, με τον πρόεδρο του, Νίκο Λοϊζίδη να επαναφέρει το ζήτημα.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER, ο κος Λοϊζίδης ανέφερε πως «είχαμε ζητήσει σαν Συντεχνία με επιστολή  ημερ.7/1/22 από την ηγεσία να μετακινηθεί εκτός του περιφραγμένου χώρου του Πουρνάρ, το λυόμενο των Αστυνομικών, αλλά, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Τους είπαμε ότι σε περίπτωση ταραχών ή φυσικής καταστροφής (φωτιά) θα είναι πιο εύκολο, πιο ακίνδυνο, λιγότερα ριψοκίνδυνο για τους Αστυνομικούς και πιο αποτελεσματικό για να επέμβουν. Ψες από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε συναδέλφους».

Παράλληλα είπε πως «τα γραπτά μένουν. Αν δεν βγει εκτός του περιφραγμένου η ξύλινη παράγκα που στεγάζονται οι Αστυνομικοί, σε περίπτωση τραυματισμού συναδέλφου ή θανάτου αστυνομικού λόγω μη έγκαιρης πρόβλεψης γεγονότων, θα κινηθούμε νομικά σαν συντεχνία εναντίον όλων όσων ευθύνονται για αυτές τις αποφάσεις. Αλλά και δημόσια θα δαχτυλοδείξουμε τις ερασιτεχνικές αποφάσεις. Οι νομικοί μας σύμβουλοι αναμένουν το πράσινο φως».

Τέλος ανέφερε, «αλλοι κοιμούνται στα σπίτια τους και άλλοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια από εξαγριωμένο όχλο, λόγω έλλειψης αποφάσεων μέσα από το πρίσμα όχι της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας αλλά υποδείξεων από τεχνοκράτες και ΜΚΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντατικές οι έρευνες για τον θάνατο της Χριστίνας-Κλήθηκαν όλοι για κατάθεση

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας