Ταξιτζής επιτέθηκε σε αστυνομικό-Εντόπισαν στο όχημα του ναρκωτικά μαχαίρια και ρόπαλο

Υπό κράτηση τελεί 41χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενων φαρμάκων τάξεως Α και Β, πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, απειλή, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος του, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, μαχαιροφορίας, κατοχής επιθετικού οργάνου και οδήγησης οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.  

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα ενώ μέλη της ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην περιοχή της Πάφου, ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο ένα όχημα ταξί που οδηγείτο από 41χρονο.

Κατά τον έλεγχο ο οδηγός ήταν αντιδραστικός και δεν αποδεχόταν τον έλεγχο ενώ άρχισε να φωνάζει μεγαλοφώνος και επιτέθηκε σε μέλος της ομάδας Ζ σπρώχνοντας με τα χέρια του εξυβρίζοντας και απειλώντας τον με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Πρόσθεσε ότι κατά την σύλληψη αντιστεκόταν και ήταν επιθετικός. Στο μέρος μετέβησαν για βοήθεια με μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και στην παρουσία του οδηγού έγινε έρευνα στο όχημα όπου ανευρέθηκε ένας διαφανής πλαστικός πλαστήρας στον οποίο υπήρχαν ίχνη κάνναβης , ένα καλαμάκι κλειστό δια καψίματος που περιείχε μικρή ποσότητα κρυσταλικής ουσίας μεταμθεταμίνης. Περαιτέρω εντοπίστηκαν τρία μαχαίρια και ένα σιδερένιο ρόπαλο τα οποία κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολούθως διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ στον οδηγό του ταξί με θετική ένδειξη και λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση το οποίο θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για επιστημονικές εξετάσεις. Στην συνέχεια ο 41χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και ανακρινόμενος γραπτώς και φέρεται να παραδέχτηκε ενοχή.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου), Τροχαία και Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί