Πέμπτη 29 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τρία πρόσωπα επιχείρησαν να πετάξουν με πλαστό διαβατήριο-Ο ένας ανήλικος

  09/08/2022 08:35
Τρία πρόσωπα επιχείρησαν να πετάξουν με πλαστό διαβατήριο-Ο ένας ανήλικος

Τρία πρόσωπα επιχείρησαν να πετάξουν με πλαστό διαβατήριο-Ο ένας ανήλικος

  09/08/2022 08:35

Τρία πρόσωπα εντοπίστηκαν στον αερολιμένα Πάφου με πλαστά έγγραφα με σκοπό να αναχωρήσουν για την Γαλλία.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 8.8.22 γύρω στις 12:00 παρουσιάστηκαν στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου δύο γυναίκες με προορισμό την Γαλλία. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για την μητέρα και την ανήλικη κόρη της οι οποίες παρουσίασαν κοινό διαβατήριο και δύο ισπανικές άδειες διαμονής. Όπως διαπιστώθηκε, οι εν λόγω άδειες διαμονής ήταν πλαστές.

Η μητέρα συνελήφθη για πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και η ανήλικη λόγω ηλικίας τέθηκε υπό την φροντίδα της Υπηρεσίας Κοινωνικής  Ευημερίας .

Σε άλλη περίπτωση, την Δευτέρα στις 12:30 παρουσιάστηκε στον αερoλιμένα Πάφου με προορισμό την Γαλλία νεαρός αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας βελγικό δελτίο ταυτότητας. Το πρόσωπο που αναγράφονταν στην ταυτότητα δεν ομοίαζε με τον παρευρισκόμενο.

Ανακρινόμενος, ομολόγησε ότι τα στοιχεία του είναι άλλα απ’ αυτά που αναγράφονται και συνελήφθη για πλαστοπροσωπία. Πρόκειται για ανήλικο πρόσωπο ο οποίος ήταν έγκλειστος στην δομή στην Κάτω Πάφο.

Κατόπιν τούτου, αυτός οδηγήθηκε πίσω στην δομή. Η υπόθεση του θα τεθεί στην Νομική Υπηρεσία για μη ποινική δίωξη λόγω του ότι είναι ανήλικο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας