Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Περιμένουν απαντήσεις από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για τα αιτία θανάτου του 57χρονου

  08/08/2022 11:50
Περιμένουν απαντήσεις από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για τα αιτία θανάτου του 57χρονου

Περιμένουν απαντήσεις από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για τα αιτία θανάτου του 57χρονου

  08/08/2022 11:50

Δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου του 57χρονου Ελληνοκύπριου, Ανδρέα Κατσάρη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή ξενοδοχείου στην Πάφο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή του 57χρονου που εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία

Από τη νεκροτομή δεν διαφάνηκε η ακριβής αιτία θανάτου, ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η διενέργεια νενομισμένης νεκροτομής στον 57χρονο ιχθυοπώλη, κάτοικος της συνοικίας Μουττάλου, έγινε από Ιατροδικαστή σήμερα Δευτέρα στις 10:00 το πρωί. Επεσήμανε ωστόσο πως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις , δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, σε παραλία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε 57χρονο Ε/κ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Πάφο-Ρίχνει φως η νεκροτομή

Όπως διαπιστώθηκε μετά από αυτοψία που διενήργησε Ιατροδικαστής, αυτός έφερε κάταγμα στη μύτη. Κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής ιατροδικαστικής εξέτασης με αξονική τομογραφία, στη σορό δεν έχουν εντοπιστεί εσωτερικές κακώσεις.

Μετά από έρευνες που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 57χρονου, σταθμευμένο και κλειδωμένο, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων ξενοδοχείου, σε απόσταση περίπου 1,300 μέτρων, από το σημείο όπου ο 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Στην παραλία μπροστά από το ίδιο ξενοδοχείο, εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα, όπως ενδύματα, το πορτοφόλι του, και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 57χρονος συνήθιζε καθημερινά, τις πρωινές ώρες, να πηγαίνει για κολύμπι, ενώ διέμενε μόνος του στον Μούταλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας