Κυριακή 25 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό-Εντοπίστηκαν οκτώ άτομα να δουλεύουν παράνομα

  06/08/2022 13:14
Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό-Εντοπίστηκαν οκτώ άτομα να δουλεύουν παράνομα

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό-Εντοπίστηκαν οκτώ άτομα να δουλεύουν παράνομα

  06/08/2022 13:14

Οκτώ πρόσωπα εντοπίστηκαν -σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση - να εργάζονται παράνομα σε υποστατικό στη Λάρνακα, με την Αστυνομία να διερευνά την υπόθεση για παράνομη εργοδότηση, παράνομη απασχόληση και παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία. Οι οκτώ ύποπτοι μαζί με τον 62χρονο εργοδότη τους, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Στην ανακοίνωσηαναφέρει πως "επιχείρηση ελέγχου σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, σε σχέση με υπόθεση αδικημάτων παράνομης εργοδότησης, παράνομης απασχόλησης, και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, πραγματοποίησαν μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε. Στο υποστατικό εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα οκτώ πρόσωπα, υπήκοοι τρίτης χώρας".

Ο έλεγχος στο υποστατικό, εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας φαγητού, διενεργήθηκε γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Λάρνακας, μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λάρνακας, και άλλα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Αναφέρεται πως "στο υποστατικό εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, οκτώ πρόσωπα, υπήκοοι τρίτης χώρας. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης απασχόλησης, ενώ εναντίον των εφτά από τα οκτώ πρόσωπα, διερευνάται και υπόθεση παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία".

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και ο 62χρονος εργοδότης των οκτώ υπόπτων, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση παράνομης εργοδότησης.

Οι εννέα ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας