Δίνει μάχη για τη ζωή 60χρονος ποδηλάτης-Τον παρέσυρε οδηγός και τον εγκατέλειψε

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό σε τροχαία σύγκρουση, άντρα ηλικίας 60 ετών. Ο 60χρονος είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, την περασμένη Πέμπτη, σοβαρά τραυματίας και πεσμένος στο δρόμο, σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, όπου διακινείτο με το ποδήλατό του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.10 ξημερώματα της Πέμπτης, 04 Αυγούστου, λήφθηκε πληροφορία ότι ποδηλάτης βρίσκεται τραυματίας, σε δρόμο στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Μαλούντας. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 60χρονο όπως εξακριβώθηκε στη συνέχεια, πεσμένο στο δρόμο και τραυματισμένο στο κεφάλι. Πλήρωμα ασθενοφόρου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κλήρου, εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 60χρονος ποδηλάτης πιθανόν να τραυματίστηκε μετά από τροχαία σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για εξετάσεις, μεταξύ άλλων και αντικείμενο που πιστεύεται ότι αποκόπηκε από το αμάξωμα οχήματος, και εντοπίστηκε σε απόσταση μέτρων, από το σημείο όπου βρισκόταν πεσμένος ο 60χρονος ποδηλάτης.

Κατά τη διερεύνηση προέκυψε μαρτυρία ότι συγκεκριμένο όχημα, υπεύθυνος οδηγός του οποίου είναι ο 31χρονος, πιθανόν να σχετίζεται με την τροχαία σύγκρουση. Ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Ανακρινόμενος ανάφερε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, παραλήφθηκε και κατακρατήθηκε το συγκεκριμένο όχημά του, με το οποίο φαίνεται να συνδέεται το κομμάτι από αμάξωμα οχήματος, που είχε εντοπιστεί από τα μέλη της Αστυνομίας, κατά την εξέταση της σκηνής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»