Είχε τροχαίο, πήγε στο νοσοκομείο και έφυγε-Επέστρεψε, απειλούσε και έσπασε παράθυρα

Χειροπέδες σε 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος προκαλούσε ανησυχία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ κατέστρεψε και δύο παράθυρα, πέρασε η Αστυνομία. Μάλιστα, ο νεαρός, κατά τη σύλληψή του πρόβαλλε και αντίσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:40 το απόγευμα, ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε, ωστόσο ήταν αντιδραστικός και αρνιόταν να περιμένει για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να φύγει.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 6:30 επέστρεψε το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Ο νεαρός φώναζε, απειλούσε και προκαλούσε ανησυχία, απαιτώντας από τους γιατρούς να τον περιθάλψουν. Στο σημείο βρίσκονταν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προσέγγισαν το νεαρό και του ζήτησαν να ηρεμήσει.

Ο 21χρονος, στη θέα των αστυνομικών έγινε ακόμη πιο αντιδραστικός και τότε χτύπησε και έσπασε με την γροθιά του το παράθυρο ενός δωματίου ανάνηψης, αλλά και το παράθυρο της πόρτας εξόδου. Τότε, τα μέλη της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες, ωστόσο ο νεαρός πρόβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 21χρονο σε χώρο κράτησης και κατά τη διάρκεια αυτός κλωτσούσε το περιπολικό. Όταν έφτασαν στο χώρο κράτησης, ο νεαρός ζήτησε να επιστρέψει για περίθαλψη στο νοσοκομείο, με την Αστυνομία να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Εκεί και πάλι ήταν αρνήθηκε να συνεργαστεί, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν ξανά και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια. Ο νεαρός συνελήφθη για κακόβουλη ζημιά σε ξένη περιουσία, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάτων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics