Παραπέμπεται σε δίκη ο 43χρονος που ξυλοκόπησε την 29χρονη με το βρέφος

Σε δίκη αναμένεται να παραπεμφθεί ο ο 43χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 14 Ιουλίου, μετά το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο καταγράφηκε ο 43χρονος να χτυπά στη μέση του δρόμου 29χρονη γυναίκα από το Κόγκο, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το ενδεκάμηνο βρέφος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία, όπου εξασφαλίστηκε η συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα, για καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο με την ολοκλήρωση της τετραήμερης προσωποκράτησης του 43χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέθεσε ο ανακριτής για ξυλοδαρμό-Απειλούσε να σκοτώσει αυτή και το μωρό

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, την περασμένη Πέμπτη, για την διαδικασία της προσωποκράτησής του. Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, Μάριο Ανδρέου, εναντίον του 43χρονου διερευνάται υπόθεση περί καταπολέμησης ρατσισμού και ξενοφοβίας, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, βία κατά των γυναικών και απειλή δημόσιας εξύβρισης που διαπράχθηκαν τις 13 Ιουλίου.

Ο 43χρονος Ελληνοκύπριος, καταγγέλθηκε στις 13 Ιουλίου από την 29χρονη ότι την περασμένη εβδομάδα αγόρασε όχημα τύπου BMW, αξίας 900 ευρώ. Όπως είπε ο κ. Ανδρέου η 29χρονη γυναίκα μετέφερε το όχημα σε μηχανικό αυτοκινήτων στο Παραλίμνι και είχε διαπιστώσει ότι είχε μηχανικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διαπίστωσε ότι καταζητείτο ο 43χρονος και παραδόθηκε στην Αστυνομία-Όσα ισχυρίστηκε

Στη συνέχεια, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του υπόπτου στις 13 Ιουλίου και ζήτησε τα χρήματα της και της είπε ρατσιστικά και υβριστικά λόγια. Ακολούθως, η 29χρονη βγήκε από το σπίτι του και φώναζε, ενώ ο 43χρονος τη χτύπησε. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, ο 43χρονος της είπε ότι αν δεν φύγει θα τη σκοτώσει και την ίδια και το βρέφος που κρατούσε. Στη συνέχεια, άρπαξε ένα σιδερένιο λοστό και συνέχιζε να την απειλεί.

Στις 14 Ιουλίου, κυκλοφόρησε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο 43χρονος να επιτίθεται και σε άλλο πρόσωπο που συνόδευε τη γυναίκα. Ακολούθως, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εκεί αφού εξετάστηκε από γιατρό και έτυχε ιατρικής περίθαλψης, στη συνέχεια απολύθηκε. Ο γιατρός που εξέτασε την 29χρονη γυναίκα, διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αρνείται τις κατηγορίες ο 43χρονος που ξυλοκόπησε την 29χρονη με το βρέφος

Σημειώνεται πως, ο 43χρονος μόλις αντιλήφθηκε πως καταζητείτο από την Αστυνομία πήγε ο ίδιος στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου και παραδόθηκε για την υπόθεση και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, ο 43χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς αναφέροντας πως είχε πουλήσει ένα αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία συναντήθηκε μαζί του και του ζήτησε τα χρήματα της πίσω αφού, όπως ισχυρίστηκε, το όχημα είχε παρουσιάσει κάποια μηχανική βλάβη.

Στην κατάθεση του ο ύποπτος ανέφερε πως θα έδινε τα χρήματα στη γυναίκα, αφού πρώτα του επέστρεφε το αυτοκίνητο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στον 43χρονο Ελληνοκύπριο που γρονθοκόπησε την 29χρονη με το βρέφος

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου