Τετάρτη 30 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς εκτυλίχθηκε η διπλή τραγωδία-Είχε εγκλωβιστεί κάτω από τη θεριστική μηχανή ο χειριστής

  11/07/2022 19:23
Πώς εκτυλίχθηκε η διπλή τραγωδία-Είχε εγκλωβιστεί κάτω από τη θεριστική μηχανή ο χειριστής

Πώς εκτυλίχθηκε η διπλή τραγωδία-Είχε εγκλωβιστεί κάτω από τη θεριστική μηχανή ο χειριστής

  11/07/2022 19:23

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Στρουμπί της Πάφου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Νίκου Δημοσθένους 53 ετών από το χωριό Ίνεια και τον 62χρονο Πανίκο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλή τραγωδία... Νεκροί οι δύο E/κ που καταπλακώθηκαν από θεριστική μηχανή

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 15:00, όταν οι δύο άνδρες επέβαιναν σε θεριστική μηχανή, τύπου combine, και κατά τη διάρκεια εργασιών καταπλακώθηκαν από αυτήν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού-Κάθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο-Γεωργικό όχημα καταπλάκωσε δύο πρόσωπα

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό. Ο 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο άτυχων ανδρών αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές, που θα διενεργηθούν επί της σορού τους, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, για τις συνθήκες του ατυχήματος συνεχίζονται. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας