Πέμπτη 29 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει, έπεσαν πυροβολισμοί-«Αντέδρασαν άμεσα οι ΜΜΑΔίτες»

  07/07/2022 10:40
Κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει, έπεσαν πυροβολισμοί-«Αντέδρασαν άμεσα οι ΜΜΑΔίτες»

Κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει, έπεσαν πυροβολισμοί-«Αντέδρασαν άμεσα οι ΜΜΑΔίτες»

  07/07/2022 10:40

Άλλος ένας κρατούμενος προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια της Αστυνομίας, ο οποίος έγινε κατορθωτό να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα από την άμεση αντίδραση των μελών της ΜΜΑΔ.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος κρατούμενος, μεταφέρθηκε το πρωί από τις Κεντρικές στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για υπόθεση ληστείας, συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Την ώρα που οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα μεταφοράς του οχήματος, φαίνεται ότι ο 44χρονος επιτέθηκε αρχικά σε ένα μέλος της Αστυνομίας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Ο κρατούμενος καταδιώχθηκε από δύο μέλη της Αστυνομίας, τα οποία ήταν καθήκον και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα μέτρα μακριά από το κτίριο του Δικαστηρίου. Κατά τη διάρκεια καταδίωξης του 44χρονου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού και ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Στην προσπάθεια επανασύλληψης του κρατούμενου, τραυματίστηκαν τόσο τα δύο μέλη της Αστυνομίας που τον καταδίωκαν όσο και ο ίδιος ο 44χρονος. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο αργότερα σήμερα.

Ο πρόεδρος της Συντεχνίας των Αστυνομικών, «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης, σε δηλώσεις του αναφέρει πως «η άμεση ανταπόκριση και τα αντανακλαστικά των τριών μελών της που υπηρετούν στην ΜΜΑΔ, έδειξε τον επαγγελματισμό και την εκπαίδευση όταν τα σωστά τμήματα ασχολούνται με τη σωστή εργασία στο ανάλογο τμήμα. Και αυτό που εννοούμε είναι ότι οι ΜΜΑΔίτες ακόμα μια φορά απέδειξαν τον επαγγελματισμό και τη σωστή ρύθμιση των καθηκόντων τους». 

Ο κ. Λοϊζίδης, ανέφερε επίσης πως έχει η Ισότητα έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια της, αλλά και τη συμπαράσταση της, καθώς «κατάφεραν να αποτρέψουν την 16η απόδραση από τα Σώματα Ασφαλείας τα τελευταία χρόνια και στέλνει ένα μήνυμα ότι τα Σώματα Ασφαλείας και το κάθε τμήμα, πρέπει να ασχολείται με τα του οίκου του και την εκπαίδευση του, για να μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας