Χειροπέδες στην πρώην του 35χρονου που ξυλοφόρτωσαν έξω από το σπίτι της

Γυναίκα ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης που δέχθηκε χθες βράδυ, από άγνωστους, 35χρονος άνδρας, έξω από το διαμέρισμα της στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, γύρω στις 9 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι σε διαμέρισμα σε δήμο της επαρχίας Λάρνακας υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Βορόκληνης και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο 35χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξυλοφόρτωναν 35χρονο και τον έστειλαν νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η Αστυνομία ο 35χρονος μετέβη σε διαμέρισμα που διαμένει η πρώην συμβία του προκειμένου να συζητήσουν για ορισμένα προσωπικά τους θέματα».

«Με την άφιξη του στη περιοχή και συγκεκριμένα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, ο 35χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες», είπε.

Ο 35χρονος, συνέχισε ο κ. Χατζηγιασεμή «προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο τα δύο άγνωστα πρόσωπα κατάφεραν να τον ανακόψουν και αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του, διέφυγαν πεζή. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς «διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα πηχιοκαρπικής αριστερού χεριού και θλαστικό τραύμα στην δεξιά κροταφιαία χώρα. Λόγω των τραυμάτων του ο άνδρας κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό Τμήμα και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κινδύνου».

Η Αστυνομία διενήργησε εξετάσεις στη σκηνή ενώ αναμένεται η λήψη κατάθεσης από τον 35χρονο, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για τα πιθανά αίτια του ξυλοδαρμού του και κατά πόσον γνωρίζει τα δύο πρόσωπα που του επιτέθηκαν.

Οπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή στους ανακριτές της υπόθεσης ηγέρθησαν υποψίες ότι η 35χρονη ενδεχομένως να εμπλέκεται στην υπόθεση επίθεσης του πρώην συμβίου της και εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι.

Αύριο η 35χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Βορόκληνης.

 

 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί