Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου

Σε εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, προχωρεί το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή του, το αρμόδιο Τμήμα αναφέρει οι εργασίες θα εκτελούνται από τη από τη Δευτέρα, 11/7/2022 μέχρι και την Πέμπτη, 14/7/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο τμήματα και συγκεκριμένα 1000μ. περίπου μετά την είσοδο από Σια προς Λεμεσό και 1000μ. μετά την είσοδο από Ακτή Κυβερνήτη προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200μ. περίπου, ενώ η τροχαία κίνηση θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 13/7/2022 – 22/07/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Λάρνακα – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο προς Αλεθρικό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λάρνακα – Κοφίνου σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επιπρόσθετα, την περίοδο 11/7/2022 – 12/7/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α5 Λάρνακα – Κοφίνου, μήκους 500μ περίπου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λάρνακας – Κοφίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων εκφράζει απολογίες για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»