Στο κελί ο 21χρονος που απειλούσε και έριξε πυροβολισμούς έξω από club

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 21χρονου για υπόθεση απειλής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών καθώς και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπλοκή σε club και απειλές ότι θα σκοτώσουν 28χρονο-Ρίφθηκαν πυροβολισμοί από νεαρό

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε την Κυριακή  η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλών, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο υποδοχής νυχτερινού κέντρου στην Πάφο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 3π.μ. την Κυριακή, άγνωστα πρόσωπα καυγάδισαν εντός του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται. Με την επέμβαση των φρουρών ασφαλείας του κέντρου, οι εμπλεκόμενοι εκδιώχθηκαν από το κέντρο. Κατά την έξοδο τους, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να πλησίασε τον παραπονούμενο και να εξέφρασε απειλές εναντίον της ζωή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά την πάροδο μερικών λεπτών, γύρω στις 3.30π.μ. τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς, οι οποίοι φαίνεται να προέρχονταν από αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών, το όχημα έφυγε από την περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα περίπολα της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών υποδείχθηκε στους αστυνομικούς νεαρός άνδρας, ο οποίος βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο, ως το πρόσωπο που εξέφρασε απειλές εναντίον του παραπονούμενου.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Νέα αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Πολυκάρπου
Μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λάρνακας το πλοιάριο με τους 37 μετανάστες από τη Συρία-Εντοπίστηκε και δεύτερο
Αστυνομικός στη Λεμεσό έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει και τον παρέσυρε με το όχημα του
Ένα σκάφος με 37 μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Αναμένεται και δεύτερο
Θύματα ενδοοικογενειακής βίας υποχρεώνονται να δίνουν τα παιδιά στον θύτη με διάταγμα Δικαστηρίου
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιστροφές παράτυπων μεταναστών-Πρώτη στην ΕΕ η Κύπρος
Νέα απάτη μέσω μηνυμάτων-«Μπορείτε να κερδίσετε εύκολα χρήματα»
Δεκαεννιά γυναικοκτονίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια-Τα χαρακτηριστικά των εγκλημάτων στην Κύπρο
Σε ετοιμότητα και η Κύπρος λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή-«Λαμβάνονται μέτρα»
Πρόστιμο €2.000 σε άνδρα για παγίδευση πουλιών στην Άχνα