Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Γ. Καρούσος: Προτεραιότητά μας η ασφαλής αξιοποίηση του οδικού δικτύου από όλους τους χρήστες

  23/06/2022 19:05
Γ. Καρούσος: Προτεραιότητά μας η ασφαλής αξιοποίηση του οδικού δικτύου από όλους τους χρήστες

Γ. Καρούσος: Προτεραιότητά μας η ασφαλής αξιοποίηση του οδικού δικτύου από όλους τους χρήστες

  23/06/2022 19:05

Η ασφαλής αξιοποίηση του οδικού δικτύου από όλους τους χρήστες, πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσικλετιστές, οδηγούς οχημάτων, συνιστά προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών, δήλωσε ο Υπουργός Γιάννης Καρούσος, μιλώντας την Τετάρτη σε εκδήλωση της εταιρείας Flexcar Ltd για την Οδική Ασφάλεια “Drive Safe Live Safe”.

Σε δελτίο Τύπου από το Υπουργείο αναφέρεται ότι ο κ. Καρούσος σημείωσε στο χαιρετισμό του πως οι αρμόδιοι φορείς εντοπίζουν την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση των πολιτών μέσα από εκστρατείες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων που έχουν στόχο τη μεταφορά των σωστών μηνυμάτων για την οδική ασφάλεια.

Εξήρε το γεγονός ότι η εταιρεία οργάνωσε την εκδήλωση και θα συνεισφέρει και οικονομικά στη Μονάδα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη δραστηριοποίηση γύρω από τα θέματα της οδικής ασφάλειας στον τόπο μας.

Τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη των ενδεδειγμένων στάσεων και συμπεριφορών, έτσι ώστε, ο Κύπριος πολίτης να εισέλθει στο στάδιο μιας κοινωνικά ώριμης οδικής συμπεριφοράς.

Ο Γενικός Διευθυντής της Flexcar Κύπρου, Γιώργος Χατζηδημητρίου, είπε ότι η εταιρεία έχει εισάξει τα τελευταία χρόνια έναν ευέλικτο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου, δημιουργώντας ένα νέο lifestyle, επιτρέποντας μας να ξεχάσουμε ότι πρόβλημα συνδέεται με το αυτοκίνητο, εκτός από το καύσιμο.

Ο Πρεσβευτής Οδικής Ασφάλειας, Αλέξης Δημητρίου, τόνισε  ότι 1 δευτερόλεπτο απροσεξίας μπορεί να τερματίσει ή να ανατρέψει μια ζωή ολοκληρωτικά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες karting ανάμεσα σε στελέχη του Υπουργείου και της Αστυνομίας, εκπροσώπων των ΜΜΕ, των εκπροσώπων των αντιπροσωπειών των αυτοκινητοβιομηχανιών και της Flexcar.  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας