Έταζε παγίδες με GPS o βαρυποινίτης-Πλησίασε Αριστοτέλους ο αξιωματικός μετά τον εντοπισμό κινητού

Άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου για το σκάνδαλο διαφθοράς, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος επικοινωνούσε παράνομα με βαρυποινίτη, επιζητώντας στοιχεία, πληροφορίες και βίντεο που θα εξόντωναν από τη θέση της την Διευθύντρια των Φυλακών.  

Μετά τις αποκαλύψεις και τα μηνύματα που φαίνεται να αντάλλαζε ο αξιωματικός με τον βαρυποινίτη, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και ταυτόχρονα περιήλθαν στην αντίληψη της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, η οποία εξασφάλισε την γραπτή παραδοχή του βαρυποινίτη, νέα στοιχεία έρχονται να αποκαλύψουν μεθοδεύσεις και σκευωρία. 

Στα νέα στοιχεία, τα οποία φέρνει στο φως ο REPORTER, φαίνεται να έχει εντοπιστεί μήνυμα το οποίο αναφέρει, «θέλω βίντεο τραβηγμένα από τις φυλακές… τζιάλα… Να φαίνονται οι χώροι των φυλακών κτλ. Και γενικά εάν έχει βίντεο με κρατούμενους που κάνουν έστω και αστεία ή οτιδήποτε θέλω τα. Αρκεί να καταλαβαίνουμε ότι είναι τραβηγμένα από κρατούμενους». 

Επίσης, ο κρατούμενους σε μήνυμα του, έγραψε στον αξιωματικό πως «τζιαμέ που εν θα μπόρω να τραβώ βίντεο θα τραβώ το φερμουάρ πάνω να με φαίνεται η κάμερα του τηλεφώνου τζαι να ακούσεις ομιλίες που να μιλώ μαζί τους», αναφερόμενος σε δεσμοφύλακες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα αποκαλυπτικά sms δείχνουν γενική σκευωρία-Βλέπουν πάνω από 20 αδικήματα οι δικηγόροι

Την ίδια ώρα, ο βαρυποινίτης σε άλλη συνομιλία που είχε με τον αξιωματικό, τον καλεί να παραγγείλει GPS και μικρόφωνα, για να στήσουν παγίδα σε άλλα πρόσωπα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «εάν με βγάλουν έξω με το Parole νωρίτερα, θα είμαι οκ. Παράγγειλε μικρόφωνα, GPS και όσοι κάνουν δουλειές με ναρκωτικά όταν θα έρχονται στο βενζινάδικο για πλύσιμο του car τους, θα τους βάζω με το αυτοκίνητο και ξεκινάμε δουλειά πάνω τους. Θα έρχονται όλοι τζιαμέ κοντά μου». 

Σημειώνεται πως από τα στοιχεία φαίνεται πως ο αξιωματικός και ο κρατούμενος μίλησαν και για την αίτηση αποφυλάκισης του στο Συμβούλιο Αποφυλακίσεως, με τον πρώτο να μεσολαβεί και να του αναφέρει πως μίλησε με την πρόεδρο του Συμβουλίου. 

Μάλιστα, υπάρχει μήνυμα του βαρυποινίτη σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο αναφέρεται στη συνομιλία με το στέλεχος της Αστυνομίας, και όχι μόνο, ενώ φαίνεται να λέει «όταν βγω έξω θα πιάνω τρεις χιλιάδες ευρώ το μήνα». 

Επίσης, υπάρχουν μηνύματα στα οποία ο κρατούμενος φαίνεται να έλαβε το ποσό των 150 ευρώ μέσω άλλου αστυνομικού, που τον αναφέρει με το μικρό του, ενώ υπάρχει αναφορά για κλείσιμο υπόθεσης τροχαίου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενα μηνύματά που έφερε στο φως ο REPORTER, ο αξιωματικός έγραψε στον βαρυποινίτη, «θέλω να κάνω κάποια πράγματα πριν να φύγουν τα κορίτσια από τις φυλακές», αναφέροντας του παράλληλα πως φημολογείται πως η Αριστοτέλους θα μετακινηθεί σε άλλη θέση. 

Εξάλλου, σε άλλο μήνυμα ο αξιωματικός, απαντώντας στον κρατούμενου που τον ενημερώνει πως ψάχνει βίντεο, του αναφέρει «το μόνο που θέλω είναι κάποια βίντεο που τις κάφκουν. Εάν έχεις ή αν βρεις στείλε μου τα και ξέρω τι θα κάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν είπε έστω μια φράση κλισέ ο Αρχηγός... Έστω ένα μήνυμα κατά της διαφθοράς

Ήθελε να συναντηθούν με τη Διευθύντρια 

Όπως έγραψε ο REPORTER, το σκάνδαλο τον τελευταίο καιρό είναι το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των κρατουμένων και των προσωπικών των φυλακών, αφού οι ενέργειες τόσο του βαρυποινίτη όσο και του αξιωματικού έγιναν ευρέως γνωστές, ακόμα και ανάμεσε σε νομικούς κύκλους που γνωρίζουν πληροφορίες και κατέχουν στοιχεία. 

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έφθασε και στα αφτιά του αξιωματικού, αφού σύμφωνα με την Άννα Αριστοτέλους, το στέλεχος της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό του κινητού και του ντόρου που προκλήθηκε μέσα στις Φυλακές, το στέλεχος της Αστυνομίας μέσω τρίτων, προσπάθησε να συναντηθεί με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών για να μιλήσουν, η οποία ωστόσο ήταν αρνητική. 

Λίγο καιρό αργότερα και αφού οι φήμες οργίαζαν, το στέλεχος της Αστυνομίας απέστειλε επιστολή στην Διευθύντρια των Φυλακών, ζητώντας συνάντηση μεταξύ της για θέματα που άπτονται του δημοσίου συμφέροντας, με την Άννα Αριστοτέλους να μην ανταποκρίνεται μετά από συμβουλή των δικηγόρων της, με τους οποίους είχε αποφασιστεί να προχωρήσουν με επίσημη καταγγελία. 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον