Ατύχημα για τον Γιώργο Λιλλήκα και τη σύζυγό του-«Είχαμε ευχή»

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Γιώργος Λιλλήκας και η σύζυγός του Νάσια, με τον κ. Λιλλήκα να δηλώνει στον REPORTER, φανερά καταβεβλημένος, πως «είχαμε ευχή».

Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από τη Λεμεσό στη Λευκωσία, η βροχή που έπεφτε δημιούργησε λάσπη κοντά στην έξοδο του Κόρνου, όπου διεξάγονται οδικά έργα, με αποτέλεσμα το όχημά τους να γλιστρήσει. Το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και χτύπησε στο κιγκλίδωμα. Ακολούθως, στην κατηφορική έξοδο για Κόρνο, το όχημα γύρισε ανάποδα και συνέχισε την πτώση, μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι.

Ο κ. Λιλλήκας και η σύζυγός του κατάφεραν να βγουν αιμόφυρτοι από το όχημα, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι στάθηκαν τόσο τυχεροί, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε. Ακολούθως, με τη βοήθεια περαστικών, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκαν για εξετάσεις.

Ο Γιώργος Λιλλήκας φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και η σύζυγός του χτύπησε στον αυχένα. «Φτάνει που δεν πάθαμε κάτι χειρότερο και αυτά διορθώνονται με τον χρόνο. Είναι να μην σου τύχει», δήλωσε φανερά σοκαρισμένος από την περιπέτειά τους.

Ο ίδιος θεωρεί πως είναι ευτύχημα που κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο όχημα και δεν χρειάστηκε να γίνει διαδικασία απεγκλωβισμού τους, ενώ εξήρε τον επαγγελματισμό των μελών του τμήματος ασθενοφόρων. Η ζημιά στο όχημα είναι ολική αλλά ο πολιτικός και η σύζυγός του θεωρούν μεγάλη τύχη που την γλίτωσαν με τραυματισμούς που διορθώνονται και που δεν συγκρούστηκαν με άλλο διερχόμενο όχημα, κάτι που θα ενέπλεκε κι άλλα πρόσωπα στο ατύχημα.

 

 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον