Παραδέχθηκε την ληστεία της τράπεζας ο 32χρονος-Στις 23 Ιουνίου κάθεται στο εδώλιο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναμένεται να επιβάλει στις 23 Ιουνίου ποινή στον άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Ιουνίου φορώντας ρούχινη μάσκα έκλεψε χρήματα από υποκατάστημα Τράπεζας στο Κίτι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 11.15 πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Ιουνίου, άντρας, ο οποίος φέρεται να φορούσε στο πρόσωπο ρούχινη μάσκα που κάλυπτε τη μύτη και το στόμα του, να εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι και να έκλεψε χρήματα από ταμείο του υποστατικού. Ο φερόμενος ως δράστης έγινε αντιληπτός από εργαζόμενη και πελάτες στο υποκατάστημα και ανασύροντας αντικείμενο, με στόχο να τους αποτρέψει από το να τον κυνηγήσουν, κατάφερε να διαφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 33χρονο για την ληστεία στην τράπεζα-Πάνω από 11,000 ευρώ τα κλοπιμαία

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και των Αστυνομικών Σταθμών Κιτίου και Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις και εντοπισμό του άγνωστου δράστη. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό το οποίο κατακρατήθηκε για εξετάσεις ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στην κατοικία του, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Ο 32χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στις 2 Ιουνίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπήκε με τη μάσκα του covid σε τράπεζα, άρπαξε το ταμείο και τράπηκε σε φυγή

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας «το ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησε σήμερα σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης. Στον 32χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της κλοπής, αδίκημα το οποίο και παραδέχθηκε. Το Δικαστήριο όρισε την Πέμπτη 23 Ιουνίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον 32χρονο».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό