Χτυπούσε με μανία τη σύζυγό του ο 84χρονος-Πάνω από πέντε τα τραύματα στο θύμα

Mε μανία φαίνεται να χτύπησε την σύζυγό του ο 84χρονος που μετέβη το πρωί στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε την 82χρονη, Γεωργία Χαραλάμπους, με σφυρί, στο σπίτι τους, στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στη Λεμεσό-Σκότωσε τη σύζυγο του με σφυρί, ομολόγησε το έγκλημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά την ομολογία του 84χρονου, μέλη της δύναμης μετέβησαν στην οικία και απέκλεισαν την σκηνή, εντοπίζοντας το πτώματα της άτυχης 82χρονης.

Στη σκηνή κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή, διαπιστώνοντας ότι το θύμα έφερε πάνω από πέντε τραύματα στο μπροστά και στο πίσω μέρος της κεφαλής, τα οποία έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Ο αριθμός των χτυπημάτων που δέχθηκε το θύμα, δείχνει ότι ο 84χρονος ήθελε τη γυναίκα του νεκρή, ωστόσο οι Αρχές διερευνούν ακόμη τους λόγους πίσω από τους οποίους διαπράχθηκε το έγκλημα. 

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες, επικαλέστηκε στην Αστυνομία προσωπικά θέματα που είχε το ζεύγος, ωστόσο, το κίνητρο αναμένεται να κλειδώσει κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι Αρχές, αναμένεται να οδηγήσουν τον 84χρονο για εξέταση τόσο από ιατροδικαστή, όσο και από κυβερνητικό ψυχίατρο, ενώ το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, εφόσον κριθεί ότι μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία. 

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις στη σκηνή του εγκλήματος, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, είπε πως ο φερόμενος δράστης μετέβη στις 9.15 στην ΑΔΕ Λεμεσού και ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν», συμπλήρωσε.   

Σημειώνεται ότι, το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)