Νεκρός ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από φορτηγό-Καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Μονιάτη το πρωί της Παρασκευής, όπου φορτηγό ανατράπηκε, με τον 32χρονο, Αθανάσιος Τσιαμή να βρίσκει τραγικό θάνατο, καταλείποντας σύζυγο η οποία είναι εγκυμονούσα.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10, φορτηγό το οποίο οδηγείτο από τον Ελλαδίτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρει ακαριαίο θάνατο o 32χρονος. 

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, όπως και Αστυνομία για τη διερεύνηση του νέου τροχαίου δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο με φορτηγό-Έχασε τον έλεγχο και ανετράπη (pics)

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας, Μάριο Χαραλάμπους, ο 32χρονος, οδηγούσε αρθρωτό όχημα στο δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό μεταφέροντας εμφιαλωμένο νερό. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν το χωριό Μονιάτης, σε δεξιόστροφη στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, ανατράπηκε στο δρόμο και αφού σύρθηκε με την αριστερή του πλευρά στο δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, στηθαίο του δρόμου.

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κληθείς να σχολιάσει για το πόσα μέτρα σύρθηκε το όχημα, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε γύρω στα 50 μέτρα, ενώ πρόσθεσε ότι στο όχημα υπάρχουν εγκατεστημένες ζώνες ασφαλείας. «Γίνονται εξετάσεις κατά πόσον έφερε ζώνη. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και οπωσδήποτε το όχημα θα τύχει μηχανικής εξέτασης».

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τα αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο του Μονιάτη, συνέβησαν και άλλα σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ