Δευτέρα 15 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνελήφθη αστυνομικός για κλοπές από υπεραγορά-Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

  27/05/2022 09:25
Συνελήφθη αστυνομικός για κλοπές από υπεραγορά-Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Συνελήφθη αστυνομικός για κλοπές από υπεραγορά-Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

  27/05/2022 09:25

Χειροπέδες σε 47χρονο αστυνομικό πέρασαν μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία για κλοπές από υπεραγορά.   

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως ενώπιον της Αστυνομίας υπήρχε καταγγελία για αδικήματα που έγιναν κατ’ επανάληψη κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ωστόσο η είδηση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Πολίτης. 

Μετά από σχετικές έρευνες, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του αστυνομικού ο οποίος και συνελήφθη, λέγοντας παράλληλα πως «εναντίον του εκκρεμεί εναντίον του ποινική υπόθεση».

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία οδηγήθηκε στο μέλος της, μετά από εξέταση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης από διάφορες ημερομηνίες, αφού ο αστυνομικός φαίνεται να έπαιρνε διάφορα προϊόντα και να έφευγε, χωρίς να πληρώσει.  

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, δεδομένου πως σε άλλες περιπτώσεις τα μέλη τίθενται σε διαθεσιμότητα, εντούτοις εναντίον του διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα και υπηρετεί σε τμήμα που δεν έρχεται σε επαφή με πολίτες.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η υπεραγορά απέσυρε το παράπονο της σε βάρος του αστυνομικού, αφού αποζημιώθηκε και ως εκ τούτου, άγνωστο εάν τελικά ο αστυνομικός θα κατηγορηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας