Δευτέρα 15 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Της έκλεισαν ραντεβού για κρέμες προσώπου, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την απαγάγουν

  27/05/2022 08:34
Της έκλεισαν ραντεβού για κρέμες προσώπου, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την απαγάγουν

Της έκλεισαν ραντεβού για κρέμες προσώπου, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την απαγάγουν

  27/05/2022 08:34

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη για απόπειρα απαγωγής γυναίκας, από τέσσερα πρόσωπα στη Λεμεσό.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, τέσσερα πρόσωπα, προσπαθούσαν να απαγάγουν μια γυναίκα, βάζοντας την δια της βίας σε αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς επίσης και την γυναίκα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 34χρονη, η οποία νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από 45χρονη, με σκοπό να συναντηθούν για να αγοράσει η τελευταία από κοντά της, διάφορες κρέμες προσώπου.

Η συνάντηση των δύο γυναικών, διευθετήθηκε στις 9.30 το βράδυ σε σημείο κοντά στο σπίτι της παραπονούμενης.

Αμέσως στο σημείο συνάντησης, αφίχθηκαν και τρεις άντρες ηλικίας, 40, 44, 47, οι οποίοι έδεσαν την 34χρονη με σχοινί, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την βάλουν σε αυτοκίνητο.

Η παραπονούμενη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, ένας εκ των δραστών, να προτάξει εναντίον της μαχαίρι.

Πολίτης, ο οποίος άκουσε το κάλεσμα της 34χρονης, προσέτρεξε για βοήθεια και κατάφερε να κατεβάσει την 34χρονη από το αυτοκίνητο των δραστών, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε έγκαυμα στην ωμοπλάτη λόγω τριβής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον της 34χρονης, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης (ΤΑΕ Λάρνακας), για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας