Τετάρτη 28 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πλαστογραφούσαν συνταγές γιατρού με ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

  24/05/2022 08:58
Πλαστογραφούσαν συνταγές γιατρού με ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Πλαστογραφούσαν συνταγές γιατρού με ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

  24/05/2022 08:58

Δύο πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφημένων συνταγών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:00, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 33χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από τα ΤΑΕ Αμμόχωστου και Λευκωσίας.  

Συνοδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρεις συνταγές συγκεκριμένου ιατρού συμπληρωμένες με ονόματα και ημερομηνίες για συγκεκριμένο φάρμακο που περιέχει κοδεϊνη, το οποίο αποτελεί υποκατάστατο ναρκωτικής ουσίας.

Ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανόν οι συνταγές να ήταν πλαστογραφημένες. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω ιατρός κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσεί, δεν εργάζεται και είναι κλινήρης, οπόταν είπε ο κ. Νικολάου ήταν αδύνατον να υπογράψει τέτοιες συνταγές.

Από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 20χρονου βρέθηκε σφραγίδα του εν λόγω ιατρού με το όνομα του καθώς και αριθμός μπουκαλιών με το εν λόγω φάρμακο. Ακολούθως ο 20χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για πλαστογράφηση συνταγών.

Ο οδηγός του οχήματος ο 33χρονος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για τα περαιτέρω. 

Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτησή του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας