Συνεχίζει να χτυπά ο... άπιαστος «ηθοποιός»-Ενοικίασε όχημα και δεν το επέστρεψε

Ο ασύλληπτος κλέφτης που εξαφανίζεται σαν φάντασμα ή κάποιος που εξαφανίζεται κατά τον ίδιο τρόπο για άλλους λόγους, είναι ο λεγόμενος... φαντομάς. Επίθετο το οποίο αρμόζει στον 47χρονο, τον οποίο γνώρισε ευρέος ο κόσμος μέσα από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας που εξέδωσε κατά καιρούς, δίνοντας τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, ως καταζητούμενος για απάτες. Αρκετοί όμως είναι οι πολίτες που είχαν την... ατυχία να τον γνωρίσουν και πριν τις αστυνομικές ανακοινώσεις, άλλοτε ως ηθοποιό, άλλοτε ως σκηνοθέτη, ξεγελώντας τον κόσμο με σκοπό την απόσπαση χρημάτων. Ωστόσο, το περίεργο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως παραμένει άπιαστος, συνεχίζοντας την δράση του, γεγονός που εγείρει ερωτήματα, αφού σίγουρα δεν πρόκειται για τον Αλ Καπόνε που ηγείται εγκληματικής οργάνωσης και ούτε διαμένει στην Νέα Υόρκη, αλλά στην μικρή Κύπρο.    

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο 47χρονος χτύπησε ξανά. Μετέβη σε μαγαζί ενοικιάσεως οχημάτων στη Λευκωσία, ενοικίασε κύριος το αυτοκίνητο που ήθελε και στη συνέχεια αποχώρησε. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ το όχημα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό και να καταγγείλει την υπόθεση, με τα μέλη μάλιστα να του αναφέρουν πως γνωρίζουν ποιος είναι και πως απασχόλησε ουκ ολίγες φορές της Αστυνομία. 

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, χωρίς όμως να εντοπιστεί, όσο περίεργο και αν ακούγεται, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος. Μάλιστα, στον REPORTER μίλησε πολίτης, αναφέροντας πως ο συγκεκριμένος, ενώ καταζητείτο, βρισκόταν έξω από ταβέρνα στη Λεμεσό, με όχημα ενοικιάσεως. Επίσης, άλλος πολίτης, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος μετέβαινε στην επιχείρηση του και μια μέρα, είχε επικοινωνήσει με την Αστυνομία της Λεμεσού λέγοντας ο 47χρονος βρισκόταν εκεί, ωστόσο όπως καταγγέλλει, ουδέποτε μετέβη η Αστυνομία. 

Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πολίτες έπεσαν θύματα του 47χρονου, αφού τα παραδείγματα είναι πολλά και η δράση του μετρά τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Την τελευταία φορά που η Αστυνομία έδωσε τη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ήταν τον Αύγουστο του 2021, ωστόσο άγνωστο ποια ήταν η έκβαση της υπόθεσης για την οποία καταζητείτο, αφού αποδεικνύεται πως ούτε υπό κράτηση παρέμεινε μέχρι τη δίκη - εάν υπάρχει δίκη - ούτε καταδικάστηκε για οποιοδήποτε αδίκημα, αφού παραμένει ελεύθερος. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο 47χρονος «χτύπησε» την σειρά «Κάμπινγκ», παριστάνοντας στους πολίτες πως είναι σεναριογράφος της.

Ο 47χρονος, τότε, καταζητείτο για σωρεία υποθέσεων απάτης, και όπως ανέφεραν σε καταγγελίες τους οι πολίτες, είχε μεταβεί στην περιοχή Κάλυμνος, κοντά στο Governors, με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα. Όπως ανέφεραν οι πολίτες με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους υποσχόταν ότι εάν του δώσουν ένα ποσό γύρω στα 70 ευρώ, τότε θα τους εξασφάλιζε συμμετοχή στην σειρά, ως κομπάρσους.

Αλλεπάλληλα... χτυπήματα 

Ο τρόπος δράσης του 47χρονου, κινείται σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, αφού στο παρελθόν είχε καταπιαστεί από διάφορες σειρές ή εκπομπές που λάτρευε ο κόσμος και βρίσκονταν στην επικαιρότητα, για να εξαπατήσει τους πολίτες.

Όπως καταγγέλλουν αρκετοί μέσω των αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσα από ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από διάφορες παραγωγές, άνθρωποι που τον συνάντησαν, ο 47χρονος τους είχε παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος του Λάκη Λαζόπουλου για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ ή του Μάρκου Σεφερλή.

Επίσης, σε ανάρτησή της, η ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δήλωσε πριν πέντε χρόνια ότι είναι γιος της και κατάφερε να αποσπάσει 50 ευρώ από συνταξιούχο γυναίκα, η οποία κατοικούσε κοντά στο πατρικό της ηθοποιού στη Λεμεσό.  

Ένας άλλος γνωστός ηθοποιός, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, σε ανάρτηση του, με αφορμή τη φωτογραφία του που είχε δημοσιευτεί, ανέφερε ότι πριν κάποια χρόνια τον είχε ενημερώσει ιδιοκτήτης γνωστής πιτσαρίας στη Λεμεσό, ότι ο 47χρονος παρουσιαζόταν ως φίλος του και έτρωγε δωρεάν.

Επίσης, σε άλλη περίπτωση, όπως αναφέρει γυναίκα που τον συνάντησε, της είχε παρουσιαστεί ως συνεργάτης της Χριστιάνας Αρτεμίου, με την οποία γράφουν μαζί δουλειές, ενώ της είπε μάλιστα πως δεν λέγεται Χριστιάνα, αλλά Χριστίνα και άλλαξε το όνομά της στην πορεία του χρόνου.

Παράλληλα, μέχρι και πρόσωπο που γνώριζε από τον στρατό χρησιμοποίησε για να αποσπάσει χρήματα, αφού μετέβη στο χωριό ενός ανθρώπου που ήταν μαζί στον στρατό και έλεγε ότι ήταν φίλος του, στους χωριανούς και χρειαζόταν χρήματα. «Τον γνωρίζω από το στρατό και πήγε στο χωριό μου. Τους είπε πως με γνωρίζει και τους είπε να του δώσουν 50 ευρώ για να πάρει στο παιδί του φάρμακα γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα. Τους έδωσε και το τηλέφωνο του και όταν τον πήραν, τους είπε που θα μπορέσω θα τα επιστρέψω».  

Μία καταδίκη με… αναστολή

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρότι ο 47χρονος έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την Κύπρο την τελευταία δεκαετία, εντούτοις κουβαλά στην πλάτη του, μόλις μία καταδίκη.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή από την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο, καταδικάστηκε το 2019, από το Δικαστήριο Λεμεσού, για υπόθεση εισόδου σε οικία για σκοπό κακουργήματος, η οποία είχε διαπραχθεί το... 2014, στα Κάτω Πολεμίδια, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με τριετή αναστολή. 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)