Συνελήφθη καταζητούμενος της Μολδαβίας στην Κύπρο-Τον έψαχναν για εμπορία ανήλικων

Από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα συνελήφθη σήμερα, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο από τις Αρχές της Μολδαβίας, βάση διεθνούς εντάλματος, αφού έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση σχετικά με αδικήματα εμπορίας ανηλίκων προσώπων, και μαστροπείας. Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση για τους σκοπούς της δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με το διεθνές ένταλμα, στον 30χρονο έχει επιβληθεί από τις Αρχές της Μολδαβίας, ποινή φυλάκισης διάρκειας 16 χρόνων, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ανηλίκων προσώπων, και μαστροπείας. Το διεθνές ένταλμα εκδόθηκε για σκοπούς σύλληψης και έκδοσης του στις Αρχές της Μολδαβίας, για έκτιση της ποινής φυλάκισης που του έχει επιβληθεί.

Λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 30χρονος αφίχθηκε με πτήση από χώρα του εξωτερικού στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε από μέλη της Αστυνομίας ότι αυτός καταζητείτο από τις Αρχές της Μολδαβίας. Εναντίον του εκδόθηκε στη συνέχεια προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Δημοκρατίας, βάση του οποίου αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Το πρωί της Παρασκευής, ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του στις Αρχές της Μολδαβίας, με το Δικαστήριο να διατάσσει όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 05 Ιουνίου, όταν και θα συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους